Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Un actor din "Teen Wolf" şi "Man of Steel" este confirmat la Comic Con 2023

Comic Con 2023, ce va avea loc în perioada 20-21 mai la Romexpo, a dezvăluit al doilea invitat special al evenimentului. Actorul a jucat în producții ca "Teen Wolf", "Man of Steel", "Glee" sau "Criminal Minds". Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Dylan Sprayberry
Dylan Sprayberry │ FOTO: Comic Con

Dylan Sprayberry, cunoscut pentru rolurile tânărului Clark Kent din blockbusterul "Man of Steel" şi al lui Liam Dunbar din "Teen Wolf", va fi prezent pentru prima dată la Comic Con în București în perioada 20-21 mai. Evenimentul este cel mai mare dedicat pasionaților de filme, seriale, gaming, benzi desenate, cosplay din România, și va sărbători anul acesta cea de-a zecea ediție. În lumina acestei celebrări, evenimentul din mai va fi primul dintr-o serie care se va desfășura pe tot parcursul anului.

Dylan Sprayberry a apărut în diverse filme şi seriale, precum "Glee", "Criminal Minds" sau "iCarly". În 2013, a reușit să obțină rolul tânărului Clark Kent în pelicula regizată de Zack Snyder, "Man of Steel", jucând alături de nume mari ale cinematografiei precum Henry Cavill, Amy Adams sau Kevin Costner. La acea vreme, "Man of Steel" a avut un succes de casă extraordinar, clasându-se la finalul anului pe locul 9 în topul încasărilor.

În 2014, a debutat în serialul de mare succes, "Teen Wolf", în rolul lui Liam Dunbar, apărând pentru prima dată în cel de-al patrulea sezon, iar din sezonul următor, personajul său a fost promovat ca principal. După încheierea serialului, Dylan a reintrat în pielea personajului său pentru filmul "Teen Wolf" care a apărut la începutul lui 2023.

Dylan Sprayberry se alătură lui Tony Amendola (The Masked Zorro, Stargate SG-1, Once Upon A Time) pe lista invitaţilor din 2023.

Comic Con România sărbătorește anul acesta 10 ani în care a adus mai aproape de fani universurile jocurilor, filmelor, serialelor și benzilor desenate. Evenimentul a devenit în scurt timp cel mai mare de acest gen din România și unul dintre cele mai mari și mai relevante din Europa, poziționându-se și ca cel mai amplu în zona de gaming și tehnologie.

De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Bilete Comic Con 2023

Abonamentele și bilete pe zi au prețuri cuprinse între 45 și 165 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 19 mai 2023

East European Comic Con 2023

Loc
Romexpo
Comentează

Trending