Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Wilmark Entertainment Show și Arsenium (ex-Ozone) sunt invitați speciali ai concertului Boney M.

Wilmark Entertainment Show și Arsenium, două nume consacrate ale industriei muzicale și de entertainment, vor fi invitații speciali ai concertului Boney M. feat Liz Mitchell. Evenimentul are loc la Sala Palatului pe 25 februarie.

Publicat

pe

Wilmark și Arsenium
Wilmark și Arsenium │ FOTO: German Quality Entertainment

De asemenea, doi extraordinari tineri, câştigători ai show-ului "Românii au talent" și proaspăt finalişti "America's Got Talent All Stars", Ana-Maria Mărgean şi Darius Mabda, vor urca pe scena Sălii Palatului cu un număr surpriză, în deschiderea concertului Boney M. feat Liz Mitchell.

Wilmark

Wilmark Rizo Hernandez este dansator, actor, prezentator şi coregraf, originar din Santafe de Bogota, Columbia. În anul 1994 vine în România pentru a urma cursurile Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti, dorinţa sa la acea vreme fiind aceea de a deveni inginer.

Nu a durat mult până când dorul de ţara natală și de atmosfera tropicală a Columbiei l-au îndemnat pe Wilmark să aducă în România o mică parte din căldura ritmurilor latino-americane. Astfel, se face remarcat la "Salsa You & Me", prima discotecă salsa din România, devenind primul instructor de ritmuri latino-americane din România.

În 1998, deschide prima şcoală de dansuri latino-americane tradiționale sub numele "Dansează cu mine". Tot în acel an, face cunoştinţă cu Pro TV, fiind prezentator și dansator în emisiunea "Paradis Latino" alături de Vali Bărbulescu, Andi Moisescu, Mihai Gurei şi Ramon Cotizo, George Vintila, Vlad Craioveanu şi multi alţii.

Wilmark și-a consolidat cariera cu emisiuni ca "Latino Party", "Vara ispitelor", "Dansez pentru tine", "KidSing" sau "Tropicasao". Wilmark a lansat prima orchestră de salsa din România, Mandinga, fiind atât managerul, directorul artistic, producătorul și impresarul orchestrei.

În 2004, Wilmark și-a lărgit orizonturile, organizând evenimente latino, prin intermediul propriei agenţii. A organizat cel mai important festival latino din Romania - "Romania Salsa Week". Din anul 2011 este Președintele Asociaţiei Române de Dans, unde creează oportunități pentru tinere talente și o bază pentru buna desfășurare a evenimentelor din comunitatea latino.

Arsenium

Arsenie Todiraș, sub numele de scenă "Arsenium", a devenit cunoscut odată cu trupa O-Zone, ce s-a bucurat de o carieră fulminantă în Moldova. Nu a durat mult până ce trupa a lansat câteva hit-uri mari în România , iar "Dragostea din tei" a fost piesa prin care au cucerit întreaga planetă, vânzând peste 15 milioane de single-uri în toată lumea, fiind numărul 1 European Billboard mai multe săptămâni.

Curând, piesa a ajuns numărul 1 și în Japonia în 2005, unde Arsenium a cântat pentru ultima oară în cadrul trupei. Imediat după destrămarea formației, Arsenium a lansat piesa "Love Me, Love Me" în mai multe țări din Europa și Japonia. A mers în turnee de promovare și concerte, piesa intrând în topurile muzicale ale mai multor țări.

În 2006, a lansat albumul "33 Element". A participat la concursul "Eurovision" din Grecia unde a reprezentat Moldova cu piesa "Loca",  alături de Connect-R și Natalia Gordienko.

În următorii ani lansează numeroase piese precum "Wake up", "Professional Heartbreakers", "Rumadai", "Minimum", "Erase it", "Bella Bella" sau "Bon Ami". Anul trecut, Arsenium a lansat piesa "O zi", în colaborare cu Holograf.

Concert Boney M. feat Liz Mitchell la Sala Palatului

Mai este puțin până la reîntâlnirea cu unul dintre cele mai de succes grupuri de muzică disco. Magia grupului Boney M. reverberează până în zilele noastre prin arhicunoscutele piese, fredonate şi ascultate de milioane şi milioane de oameni, precum: "Sunny", "Daddy Cool", "Rasputin", "Ma Baker", "Rivers of Babylon", "Brown Girl in the Ring, "Belfast", "Malaika".

Boney M. a fost unul dintre puţinele grupuri muzicale occidentale care au devenit extrem de populare și adorate chiar și în zone ca: Africa, Iran, Asia de Sud-Est sau Europa de Est, cu 150 de milioane de albume vândute în toată lumea şi cu zeci de single-uri de top la activ.

Bilete concert Boney M. la Sala Palatului

Bilete pentru concert se găsesc online, la prețuri începând cu 139 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitate de achiziționare, accesați agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 25 februarie 2023

Boney M.

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Concert Boney M. la Sala Palatului - reguli de acces și conduită

Mai sunt câteva zile până la concertul Boney M. feat Liz Mitchell de la Sala Palatului, iar organizatorii au comunicat regulile de acces și alte informații utile. Te invităm să le citești în articol.

Publicat

pe

Concert Boney M. la Sala Palatului 2023
Concert Boney M. la Sala Palatului 2023 │ FOTO: German Quality Entertainment

Boney M. va concerta la Sala Palatului din București pe 25 februarie 2023, sub egida "DISCO ICONS". La voce se va regăsi uimitoare Liz Mitchell, singura interpretă principală și glasul cel mai cunoscut al celebrului grup muzical.

Wilmark Entertainment Show și Arsenium, două nume consacrate ale industriei muzicale și de entertainment, vor fi invitații speciali. De asemenea, doi extraordinari tineri, câştigători ai show-ului "Românii au talent" și proaspăt finalişti "America's Got Talent All Stars", Ana-Maria Mărgean şi Darius Mabda, vor urca pe scena Sălii Palatului cu un număr surpriză, în deschiderea concertului Boney M. feat Liz Mitchell.

Reguli de acces:

COPIII
 • este interzis accesul copiilor care nu au 3 ani împliniți;
 • între 3 ani împliniți și 5 ani - se va permite accesul copiilor în incinta locației în mod gratuit, fiind tinuți în brațe de către tutore; părinții sunt rugați să aibă o copie a certificatului de naştere;
 • organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;
În sala de concert nu va fi permis accesul cu:
 • artificii;
 • orice fel de conserve, sticle din sticlă (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de băutură;
 • bannere susținute de bețe;
 • spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele;
 • băuturi alcoolice, mâncare;
 • animale de companie;
 • medicamente cu efect halucinogen; daca sunteți suferind, sunteți rugat să aveți dovada la dumneavoastră pentru a nu se confisca pastilele, mâncarea etc;
 • lanțuri, bagaje voluminoase, lasere;
 • aparate foto profesionale cu obiectiv detașabil;
 • aparate de înregistrare audio-video sau aparate GoPro;
 • biciclete, trotinete.
Informații importante:
 • TOŢI spectatorii sunt rugați să păstreze biletele, invitațiile pe toata durata concertului!
 • organizatorii recomandă spectatorilor care știu că suferă de alergii sau sunt răciți să aibă asupra lor o mască chirurgicală pe care să o folosească în timpul strănutului sau tusei;
 • organizatorii roagă spectatorii să păstreze liniștea pentru a nu deranja artiștii și pentru a nu îi deranja pe ceilalți spectatori; STRICT INTERZISE FOTOGRAFIATUL/ FILMAREA CU APARATE PROFESIONALE şi fotografierea sau filmarea ostentativă şi deranjantă în timpul concertelor! Persoanele care vor încălca această regulă vor fi invitate respectuos afară din sala de concert!
 • telefoanele vor fi date pe silent mode sau vibrații, fără sonerie;
 • fotografii oficiali sunt singurii care pot înregistra și trage cadre pe toată durata concertului.

Bilete concert Boney M. la Sala Palatului

Bilete pentru concert se găsesc online, la prețuri începând cu 139 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitate de achiziționare, accesați agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending