Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tom Jones revine în România, cu un concert la Sala Palatului

Cu o carieră de peste șase decenii, Tom Jones este considerat unul dintre cei mai mari artiști din toate timpurile, vânzând peste 100 de milioane de discuri, primind multiple premii și distincții. Muzicianul revine în România, cu un concert ce are loc pe 18 iunie 2023 la Sala Palatului din București. Află cât costă biletele.

Publicat

pe

Concert Tom Jones la Sala Palatului pe 1 noiembrie 2013

Tom Jones și-a început cariera muzicală ca membru într-o trupă locală numită The Senators. Ulterior, a format propriul grup, intitulat Tom Jones and the Squires, susținând numeroase concerte în cluburi și pub-uri. Mai târziu, a semnat cu Decca Records la Londra, dând startul unei cariere de succes și obținând faima internațională, cu piese precum "It’s Not Unusual", "What’s New Pussycat?", "Delilah" și "Green, Green Grass of Home".

Jones a fost întotdeauna interesat de diversitatea muzicală, ceea ce l-a determinat să lucreze cu zeci de colaboratori emblematici de-a lungul anilor, de la Stevie Wonder și Aretha Franklin până la Van Morrison, Dolly Parton și Ed Sheeran.

Cariera sa a fost marcată de onoruri și distincții. A fost numit cavaler de către Regina Elisabeta a II-a în 2006, fiind de asemenea premiat la diverse concursuri și evenimente muzicale precum: BRIT Awards, un premiu Silver Clef, prestigiosul Music Industry Trusts Award, Hitmaker Award de la US Songwriters Hall of Fame. Pe lângă cariera muzicală, Tom Jones a jucat și în filme precum "Mars Attacks" de Tim Burton și "Playhouse Presents: King of The Teds" pentru Sky Arts.

Recenta sa autobiografie, "Over The Top And Back", a fost un real bestseller, iar albumul său din 2021, intitulat "Surrounded By Time", a urcat pe locul 1 în UK Official Album Chart. La cei 82 de ani ai săi, Tom Jones a primit unele dintre cele mai bune recenzii ale carierei sale pentru materialele discografice. Criticii au lăudat atât muzica, cât și performanțele vocale ale lui Jones, evidențiind talentul său incontestabil și unic atât în ​​studio, cât și pe scenă.

Sir Tom și-a consolidat locul în istoria muzicii ca unul dintre cei mai de succes artiști ai tuturor timpurilor. Continuă să fie o forță de neoprit în lumea muzicii și moștenirea sa va fi una durabilă, de care se vor bucura și generațiile viitoare.

Bilete concert Tom Jones la Sala Palatului

Bilete se pun în vânzare începând cu 23 februarie, la următoarele prețuri:

  • earlybird (primele 200 din fiecare categorie): Cat A 429 lei, Cat B 359 lei, Cat C 299 lei, Cat D 259 lei
  • presale: Cat A 449 lei, Cat B 379 lei, Cat C 309 lei, Cat D 279 lei
  • la acces: Cat A 500 lei, Cat B 400 lei, Cat C 350 lei, Cat D 300 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 18 iunie 2023

Tom Jones

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending