Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Tom Holland revine în "Spider-Man 4"

Tom Holland îmbracă din nou costumul lui Spider-Man și ajunge în cinematografe cu cel de-al patrulea film din serie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Tom Holland în "Spider-Man: Far From Home"
Tom Holland în "Spider-Man: Far From Home" │ FOTO: captură YouTube / Sony Pictures Entertainment

Kevin Feige, președintele Marvel Studios, a confirmat că "Spider-Man 4", cu Tom Holland în rolul principal, este în lucru. Într-un interviu amplu acordat Entertainment Weekly despre următoarele proiecte Marvel, Feige a declarat:

"Tot ce pot spune este că avem povestea. Avem idei serioase, iar scenariștii noștri au început le pună pe hârtie".

Holland a debutat ca Spider-Man în "Captain America: Civil War" din 2016, înainte de a-și ancora primul film în Universul Cinematic Marvel cu "Spider-Man: Homecoming" din 2017. De atunci, actorul l-a portretizat pe iubitul supererou în mai multe proiecte MCU și a jucat în alte două filme oficiale: "Spider-Man: Far from Home" din 2019 și "No Way Home" din 2021.

"No Way Home" i-a prezentat pe anteriorii Spider-Man - Tobey Maguire și Andrew Garfield - reluând rolurile și a fost primul film din pandemie care a depășit 1 miliard de dolari la box office-ul mondial. Când va fi lansat, "Spider-Man 4" va face din Tom Holland singurul actor care a jucat în mai mult de trei filme oficiale cu Spider-Man.

Trending