Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tiesto a remixat coloana sonoră a serialului hit "The White Lotus" - "Renaissance"

Tiesto e pe val în ultima vreme şi după ce tocmai a lansat un videoclip pentru piesa "Lay Low", acum ne oferă un remix pentru o melodie neaşteptată. E vorba despre "Renaissance", melodia centrală din coloana sonoră a serialului de succes "The White Lotus".

Publicat

pe

Coperta single Tiesto Renaissance The White Lotus
Coperta single Tiesto Renaissance The White Lotus │ FOTO: HBO Max

Remixul oficial vine după ce melodia "Renaissance" a ajuns cumva un hit la festivaluri vara trecută. Vorbim aici despre tema muzicală din sezonul 2, care s-a putut vedea pe HBO Max la începutul acestui an. Avem de-a face cu o variaţiune pe aceeaşi temă a primului sezon, "Aloha!". Acum sunt introduse şi elemente care să definească acţiunea care se petrece în Italia. Meritul îi aparţine compozitorului Cristobal Tapia de Veer.

Tiesto s-a declarat un foarte mare fan al serialului "The White Lotus", dar şi al temei centrale muzicale. Iniţial a început să pună această piesă în setlist-ul său de la concerte, apoi a remarcat că publicul reacţionează foarte bine la ea. Apoi a venit şi remixul, printr-un parteneriat cu cei de la HBO. Faţă de original, acest release primeşte un crescendo specific trance şi devine mult mai dansabil, cu un bas care nu te lasă să stai locului pe dancefloor.

Piesa s-a mai auzit remixată şi difuzată şi la concerte de la The Killers şi Dominic Fike, deci nu doar la DJi de house sau EDM. "The White Lotus" a fost atât un succes comercial, cât şi la nivel de critici. Actriţa Jennifer Coolidge a avut un parcurs impresionant de la "mama lui Stiffler" în "American Pie" la început de mileniu până la o ovaţie în picioare la Globurile de Aur din 2023 pentru jocul sau din serial şi premiul primit pentru rol secundar.

Între timp au apărut speculaţii cu privire la locaţia unde se va desfăşura acţiunea din sezonul 3. După Hawaii şi Italia, unii speculează că s-ar muta în Asia sau America de Sud. Cumva Johnny Knoxville de la Jackass pare convins că "White Lotus" va ajunge în Tokyo în sezonul 3. Tiesto ne-a promis un nou album numit "Drive" în 2022 şi l-am văzut în acţiune ca headliner la SAGA Festival 2022, la Bucureşti.

Ne-a oferit şi un re-remix al piesei "Pump It" de la Black Eyed Peas.

Comentează

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Trending