Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Skrillex a lansat piesa "Don't Get Too Close", pe care colaborează... cu el însuşi

Skrillex e poate cel mai prolific artist de muzică electronică din 2023, având deja 6 single-uri lansate într-o lună şi jumătate. Cel mai nou este o ciudăţenie, atât sonic, cât şi prin artiştii creditaţi pe track. Numele său este "Don't Get too Close".

Publicat

pe

Videoclip Srkillex Don't Get Too Close
Videoclip Srkillex Don't Get Too Close │ FOTO: Skrillex

În primul rând "Don't Get Too Close" e prezentat ca o colaborare dintre Skrillex şi Sonny Moore, care e de fapt numele real al artistului. Acest track lent şi romantic da de altfel numele viitorului său album, al doilea după "Quest for Fire", LP lansat la început de februarie. E pentru prima dată când îi auzim vocea lui Skrillex pe o piesă din 2015 încoace. Ultima piesă cu vocea sa a fost "Mind" din 2015, colaborare cu Kai.

Moore a mă cântat şi pe "Fire Away" de pe albumul "Recess" din 2014 şi pe "Summit" de pe EP-ul mega hit "Bangarang" din 2011. Bibi Bourelly contribuie la noul single, un artist german-american care e cunoscut pentru a ajutat-o pe Rihanna să creeze track-ul "Bitch Better Have My Money". Nu ar trebui să ne mire deloc că Skrillex cânta, deoarece el a fost solist la o formaţie emo, From First to Last, pe care a reunit-o cu câţiva ani în urmă pentru a scoate câteva piese noi.

De pe albumul "Don't Get Too Close" am mai ascultat single-urile "Way Back", colaborare cu PinkPantheress şi Trippie Redd, dar şi "Real Spring", cu Bladee. Un al treilea album al DJ-ului este "Quest for Fire" şi ar trebui să apară pe 17 februarie. Va include melodia cu influenţe orientale "Xena", lansată recent şi având-o pe Nai Barghouti ca invitat special.

Pe Skrillex îl vedem în aceste zile mai mult păstorindu-l pe Fred Again, pupilul său de la casa de discuri Owsla, care a dat lovitura după setul de la Boiler Room. Pe Skrillex îl aşteptam în România la festivalul SAGA din 2023, unde vor urca pe scenă şi Wiz Khalifa şi Lil Nas X. Festivalul va reveni la Romaero Băneasa, după ce în 2022 a avut loc la Arenă Naţională.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 23 iunie 2023

SAGA Festival 2023

Loc
Romaero
Comentează

Trending