Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Piese Prodigy rare şi demo-uri nemaiauzite au apărut online

Trăim revirimentul marilor formaţii de la început de ani 2000 şi 1990, astfel că nu doar Linkin Park ne oferă o piesă de pe vremea lui "Meteora", ci şi Prodigy are nişte material rar ajuns pe web. Se pare că o serie de demo-uri, melodii şi track-uri live ale formaţiei britanice au fost descoperite online.

Publicat

pe

The Prodigy
The Prodigy │ FOTO: The Prodigy / Townsend Music

Cei care administrau un site legat de trupa The Prodigy au descoperit o bază de date cu track-uri live, melodii de studio nelansate, proiecte secundare, sample-uri şi release-uri rare şi promoţionale. Multe dintre ele nu au fost ascultate vreodată şi nici lansate de trupă. Ele se pot găsi acum pe Soundcloud, YouTube şi Vimeo, fiind postate de către cei care le-au găsit.

Printre aceste conţinuturi şi rarităti se găseşte şi un cover de studio al piesei "Ghost Town" de la the Specials. Mai apare şi un videoclip alternativ la "Take Me to the Hospital", pe care nu îl mai văzusem până acum. Cei care au săpat în respectivul site au găsit de asemenea un VIP Mix al piesei "Made In 2 Minutes" de la Bug Kahn & The Plastic Jam, datând din 1997. Apare şi un cover live după melodia "Night Boat to Cairo", de la Madness.

În afară de muzică, cei care au lucrat la acel website au pus mâna pe setlist-uri de la primele concerte live Prodigy şi interviuri de la început de carieră a trupei. Există şi album art, dar şi touring art şi designuri. Site-ul respectiv, care e responsabil de scăpări, All Souvenirs este un proiect unic pus la punct de 5 profesionişti, care lucrează în diferite domenii, dar toate legate de muzică.

The Prodigy este un grup activ din 1990 şi care a rămas fără solistul Keith Flint în 2019, atunci când acesta şi-a luat viaţa. În iulie 2022 a realizat primul turneu fără Keith şi acum lucrează şi la un LP fără el. Grupul a lansat cu doi ani în urmă prima piesă după moartea lui Flint, "Breathe", în versiunea cu RZA. Tot în acea perioadă a apărut şi un documentar despre întreaga carieră de 30 de ani a grupului britanic.

AICI sunt noutăţile.

PUBLICITATE
Comentează

Trending