Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mihai Bendeac confirmă mutarea la PRO TV; Va fi jurat Românii au talent?

Actorul Mihai Bendeac pare a fi confirmat zvonurile despre mutarea la PRO TV, printr-o simplă postare în social media. Pe 5 februarie 2023, actorul a postat sigla PRO TV pe contul său de Instagram, fără alte replici.

Publicat

pe

Mihai Bendeac la Podcast Acasa la Maruta 2021
Mihai Bendeac la Podcast Acasa la Maruta 2021 │ FOTO: Catalin Maruta

Mihai Bendeac a colaborat cu trustul Antena timp de un deceniu, apărând la producţii ca "X Factor", "iUmor", "În puii mei" şi "Băieţi de oraş". Actorul a părăsit Antena 1 şi emisiunea iUmor în sezonul trecut, fiind înlocuit de comediantul Costel. Între timp am aflat că în sezonul 14 iUmor Costel va fi înlocuit de Nelu Cortea şi Cătălin Bordea. După plecarea de la Antena 1 au apărut speculaţii cu privire la destinaţia lui Bendeac.

PRO TV a părut ţinta favorită, cu emisiuni ca "Românii au Talent" sau poate "Masked Singer" printre cele vizate de artist. Actorul în vârstă de 39 de ani va schimba prefixul pe 16 februarie 2023 şi atunci ar putea face anunţul final cu privire la noul său proiect media. Revenind la postarea de mai sus, pe lângă sigla PRO TV, fostul jurat iUmor a pus pe Instagram şi locaţia postării la PRO TV.

View this post on Instagram

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Ar fi fost acolo pentru a semna noul contract, spun gurile rele. Speculaţiile oferite de fanii săi în comentarii pe Instagram includ numeroase producţii, de la "Clanul" la "Las Fierbinţi". Mulţi cred totuşi că se pregăteşte o rocadă, Mihai Bendeac în locul lui Dragoş Bucur în scaunul de jurat "Românii au Talent" începând din sezonul viitor. De altfel şi Dragoş Bucur e încă nou în această titulatură, luând locul lui Florin Călinescu.

Plecarea de la Antenă s-a petrecut în toamna anului 2022, odată cu demisia lui Bendeac din postura de jurat iUmor. Neoficial motivul ar fi fost că Mihai a fost filmat fără acordul său de colegii de platou. 13 sezoane a fost Mihai Bendeac jurat iUmor şi a declarat la podcastul lui Cătălin Măruţa din 2021 că i s-a propus până acum de două ori să fie jurat "Românii au Talent".

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Mihai Bendeac a fost înlocuit în juriul iUmor; Cine se alătură permanent juriului?

În ultima săptămână au tot plutit online zvonuri care indicau că Mihai Bendeac ar fi părăsit emisiunea iUmor. Acum aflăm că el a fost înlocuit deocamdată temporar de comediantul Costel Bojog. Avem detalii şi teorii despre plecare mai jos.

Publicat

pe

iUmor sezonul 13 episodul 6 jurat nou
iUmor sezonul 13 episodul 6 jurat nou │ FOTO: Antena 1

Înainte să ne alarmăm prea tare, Mihai Bendeac a mai plecat din juriul iUmor şi sezonul trecut, lipsind una sau două emisiuni. Şi pe atunci se zvonea că a plecat de tot, dar a revenit ulterior. Acum aflăm pe cale oficială că acum Costel Bojog, comediant şi jurat la "Stand Up Revolution" se alătura pupitrului juriului iUmor în calitate de jurat permanent. Asta se întâmplă din episodul 6 al sezonului 13, difuzat duminică, pe 2 octombrie de la ora 20:00, la Antena 1.

Juriul acestui episod îi include şi pe Delia şi Cheloo, dar şi pe Maia Morgenstern. Actriţa va avea parte la rândul său de roast, din partea persoanelor dragi, colegilor şi celor de le care se aşteaptă mai puţin. Între timp vineri, pe 30 septembrie începe la Antena 1 sezonul 2 al emisiunii Stand Up Revolution.

iUmor sezonul 13 aduce stand-up, magie, acrobaţii, roast, teatru şi mimă. A crescut parcă mult numărul de invitaţi internaţionali şi varietate numerelor. Au dispărut numerele muzicale, în special cele de rap, care îl enervanu pe Cheloo. Cât despre plecarea lui Mihai Bendeac din juriu, el a ameninţat cu asta mai multe sezoane la rând. Gurile rele vorbesc despre o dispută cu Cheloo sau despre faptul că fostul jurat s-ar fi plâns într-un story pe Instagram că a fost filmat cu camera ascunsă într-un moment pe care nu l-a aprobat să apară pe sticlă.

Ar fi avut de-a face cu o serie de ironii la adresa lui Mugur Mihăescu, dar toate acestea sunt de domeniul zvonisticii, respectivul Story dispărând între timp. Sunt şanse mai mari ca de fapt Mihai să ne pregătească un nou show, un serial sau poate o revenire a serialului "Băieţi de Oraş" şi să fie prea ocupat cu filmările de fapt.

Citește în continuare

Trending