Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Matthew McConaughey îi dă voce lui Elvis Presley într-o serie animată de pe Netflix

Seria, intitulată "Agent Elvis", a trimit un teaser oficial, iar protagonist este Matthew McConaughey. Actorul de 53 de ani este vocea Regelui Rock'n'Roll-ului. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Teaser "Agent Elvis"
Teaser "Agent Elvis" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Elvis Presley este din nou adus pe micile ecrane, de data aceasta în seria animată "Agent Elvis". Cele 10 episoade vor apărea pe Netflix în luna martie a acestui an. Comedia de acțiune prezintă viața dublă pe care o trăiește Elvis: muzician și spion.

Elvis Presley își schimbă salopeta cu un jet pack atunci când este introdus într-un program secret de spionaj guvernamental pentru a lupta împotriva forțelor întunecate care amenință țara pe care o iubește - totul în timp ce își păstrează slujba "oficială", aceea de "Rege al Rock'n'Roll-ului".

"Agent Elvis" este creat de Priscilla Presley și John Eddie. Mike Arnold servește ca showrunner, scenarist și producător executiv alături de Eddie, care este co-showrunner și scriitor. McConaughey, Kevin Noel, Chris Prynoski, Shannon Prynoski, Antonio Canobbio, Ben Kalina, Jamie Salter, Corey Salter și Marc Rosen sunt producători executivi.

Artistul Robert Valley, nominalizat la Premiile Oscar, a creat aspectul animat al lui Elvis Presley, iar garderoba agentului Elvis a fost gândită de designerul de modă John Varvatos.

"De când era mic, Elvis a visat mereu să fie supereroul care luptă împotriva infracțiunilor și salvează lumea! Agentul King îl lasă să facă exact asta. Eu și creatorul John Eddie suntem atât de încântați să lucrăm cu Netflix și Sony Animation la acest proiect uimitor și să avem șansa de a arăta lumii un Elvis pe care nu l-a văzut până acum", a declarat Priscilla Presley.

VIDEO: Teaser Agent Elvis

Comentează

Concerte & turnee

Holograma lui Elvis Presley va susține un show în premieră la Londra

Regele rock'n'roll-ului va ajunge din nou în fața publicului cu ajutorul inteligenței artificiale. O hologramă a lui Elvis Presley urmează să susțină spectacolul "Elvis Evolution" în Londra. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Elvis Presley în videoclipul piesei "If I Can Dream"
Elvis Presley în videoclipul piesei "If I Can Dream" │ FOTO: captură YouTube

Show-ul va fi realizat de Layered Reality, o companie din Marea Britanie specializată în experiențe imersive, ale cărei credite includ "Jeff Wayne’s The War of The Worlds: The Immersive Experience" și "The Gunpowder Plot".

"Elvis Evolution" promite să fie un spectacol impresionant care va celebra unul dintre cele mai mari staruri din istorie. Estompând granițele dintre realitate și fantezie, show-ul le va oferi fanilor experiența live a unui concert rock'n'roll. Un Elvis digital, în mărime naturală, va împărtăși cu publicul cele mai emblematice melodii și mișcări ale sale. Prin inteligența artificială și tehnologia revoluționară, participanții vor putea fi martorii unei premiere, dar și ai unor etape marcante din viața și cariera artistului.

Spectacolul va avea loc în luna noiembrie a acestui an, în centrul Londrei, într-un spațiu încă nedezvăluit. Va fi completat de un after-party la un bar tematic Elvis Presley, cu DJ-i, muzică și momente live.

Spectacolele marca Layered Reality combină tehnologia, realitatea augmentată, teatrul și efectele multi-senzoriale. Show-ul "Elvis Evolution" intenționează să ajungă și în alte orașe din lume precum Las Vegas, Berlin sau Tokyo.

Cu aproximativ 500 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, Elvis Presley este unul dintre cei mai vânduți artiști muzicali din toate timpurile. A murit în 1977, la vârsta de 42 de ani. Show-ul virtual vine într-un moment în care interesul pentru Presley este la cote maxime, după lansarea din 2022 a filmului "Elvis" (Baz Luhrmann), dar și a peliculei "Priscilla", regizată de Sofia Coppola.

Citește în continuare

Trending