Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Matthew McConaughey îi dă voce lui Elvis Presley într-o serie animată de pe Netflix

Seria, intitulată "Agent Elvis", a trimit un teaser oficial, iar protagonist este Matthew McConaughey. Actorul de 53 de ani este vocea Regelui Rock'n'Roll-ului. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Teaser "Agent Elvis"
Teaser "Agent Elvis" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Elvis Presley este din nou adus pe micile ecrane, de data aceasta în seria animată "Agent Elvis". Cele 10 episoade vor apărea pe Netflix în luna martie a acestui an. Comedia de acțiune prezintă viața dublă pe care o trăiește Elvis: muzician și spion.

Elvis Presley își schimbă salopeta cu un jet pack atunci când este introdus într-un program secret de spionaj guvernamental pentru a lupta împotriva forțelor întunecate care amenință țara pe care o iubește - totul în timp ce își păstrează slujba "oficială", aceea de "Rege al Rock'n'Roll-ului".

"Agent Elvis" este creat de Priscilla Presley și John Eddie. Mike Arnold servește ca showrunner, scenarist și producător executiv alături de Eddie, care este co-showrunner și scriitor. McConaughey, Kevin Noel, Chris Prynoski, Shannon Prynoski, Antonio Canobbio, Ben Kalina, Jamie Salter, Corey Salter și Marc Rosen sunt producători executivi.

Artistul Robert Valley, nominalizat la Premiile Oscar, a creat aspectul animat al lui Elvis Presley, iar garderoba agentului Elvis a fost gândită de designerul de modă John Varvatos.

"De când era mic, Elvis a visat mereu să fie supereroul care luptă împotriva infracțiunilor și salvează lumea! Agentul King îl lasă să facă exact asta. Eu și creatorul John Eddie suntem atât de încântați să lucrăm cu Netflix și Sony Animation la acest proiect uimitor și să avem șansa de a arăta lumii un Elvis pe care nu l-a văzut până acum", a declarat Priscilla Presley.

VIDEO: Teaser Agent Elvis

Trending