Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Louis Tomlinson (ex-One Direction) anunță propriul documentar

Louis Tomlinson se numără printre muzicienii care își vor documenta viața și cariera. Cântărețul de 31 de ani a anunțat lansarea filmului "All of Those Voices". Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Louis Tomlinson în videoclipul "Bigger Than Me"
Louis Tomlinson în videoclipul "Bigger Than Me" │ FOTO: captură YouTube

Regizat de Charlie Lightening, "All of Those Voices" promite o călătorie intimă și autentică prin viața și cariera lui Tomlinson, cu imagini de arhivă nemaivăzute până acum și acces în culisele turneul său mondial din 2022.

Potrivit unui comunicat de presă, filmul "explorează drumul său de la membru al trupei One Direction la artist solo, prezentând provocările și triumfurile care i-au definit călătoria".

Documentarul "All Of Those Voices" este programat să fie lansat în cinematografele din întreaga lume pe 22 martie, pentru o perioadă limitată.

Pe 11 noiembrie 2022, Louis a lansat cel de-al doilea album din carieră - "Faith In The Future". Discul a fost produs de Mike Crossey, care a lucrat anterior cu Arctic Monkeys, The 1975 și Wolf Alice. Tomlinson a scris albumul alături de Rob Harvey, solistul The Music. Materialul servește ca o continuare a albumul "Walls" din 2020.

Fanii din România îl pot asculta live pe Louis Tomlinson toamna aceasta. Artistul va susține un concert la Arenele Romane pe 17 septembrie.

Trending