Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Lord of the Rings" va beneficia de noi filme

Warner Bros. comandat mai multe filme bazate pe cărțile lui J.R.R.Tolkien, materiale care au dat naștere celor două trilogii: "Lord of the Rings" și "The Hobbit". Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Captură din interviul "Middle Earth | Behind The Scenes With Peter Jackson"
Captură din interviul "Middle Earth | Behind The Scenes With Peter Jackson" │ FOTO: YouTube / Warner Bros. Entertainment

Universul fantastic al hobbiților, elfilor și gnomilor mai are încă multe de arătat. Se pare că noi producții inspirate de lumea creată de Tolkien sunt în curs de dezvoltare la Warner Bros. Distribuția și scenariile nu au fost încă dezvăluite, dar noii șefi Warner Bros. Discovery, Mike De Luca și Pam Abdy, au încheiat o înțelegere pentru a realiza mai multe filme bazate pe îndrăgitele cărți ale lui J. R. R. Tolkien. Proiectele vor fi dezvoltate prin labelul Warner Bros - New Line Cinema.

Niciun regizor nu a fost încă confirmat pentru proiecte, dar într-o declarație pentru Variety, Peter Jackson și principalii săi colaboratori din "Lord of the Rings", Fran Walsh și Philippa Boyens, au spus că Warner Bros. i-au ținut la curent cu fiecare idee creativă. Mai mult, cei trei abia așteaptă să audă viziunea viitoarelor filme planificate.

"Lord of the Rings", prima trilogie regizată de Peter Jackson, i-a avut ca protagoniști pe Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Astin și Cate Blanchett. Trilogia a fost nominalizat la 30 de premii Oscar și a luat acasă 17 trofee, inclusiv "Cel mai bun film" pentru "Lord of the Rings: The Return of the King". Filmele au încasat aproape 3 miliarde de dolari global. "Hobbitul", următoarea trilogie realizată de Jackson, a egalat acele încasări.

Cel mai recent spin-off "Lord of the Rings" este seria "The Rings of Power", disponibilă pe Amazon Prime Video. Povestea este plasată cu mii de ani înainte de evenimentele din "The Lord of The Rings".

Trending