Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Linkin Park dezvăluie piesa "Lost", din sesiunile de înregistrare "Meteora"

Linkin Park a început o numărătoare inversă recent, care promitea să dezvăluie "ceva" legat de single-ul "Numb" de pe albumul "Meteora" din 2003. Azi am aflat că e vorba despre o piesă misterioasă, numită "Lost", extrasă de sesiunea de înregistrări "Meteora".

Publicat

pe

Teaser Linkin Park Lost
Teaser Linkin Park Lost │ FOTO: Linkin Park

Melodia "Lost" va debuta pe 10 februarie 2023, iar track-ul îl are pe Chester Bennington la voce. Solistul a încetat din viaţă în vara lui 2017 şi trupa nu a mai continuat după. "Meteora" va sărbători 20 de ani de existenţă în martie, iar "Lost" nu a mai fost auzit nciodata până acum. Nu e prima dată când Linkin Park sărbătoreşte un album clasic al său, deoarece în 2020 a re-lansat LP-ul de debut "Hybrid Theory", care a sosit în multiple formaturi şi a inclus B-Sides şi piese demo nemaiauzite până acum.

În 2022 a apărut ediţia deluxe a albumului din 2007 "Minutes to Midnight". În aprilie 2022 Mike Shinoda, solistul trupei a declarat că nu are planuri de a lansa noi albume, muzică şi a ţine concerte live cu grupul. Muzicianul de 45 de ani, numit de Warner Community Innovation Advisor a vorbit despe viitorul Linkin Park într-un livestream pe Twitch. A confirmat atunci că discută cu colegii de trupă la fiecare câteva săptămâni.

Linkin Park nu a mai cântat împreună în public din octombrie 2017, când membrii rămaşi au ţinut un concert tribut în Los Angeles, în memoria lui Chester Bennington. Chester s-a sinucis în iulie 2017, la vârsta de 41 de ani. În urmă cu 4 ani, Shinoda a respins orice zvon cu privire la faptul că Linkin Park cauta activ un înlocuitor pentru Chester.

Teaser piesa noua "Lost":

Revenind la albumul "Meteora", acesta a debutat pe 25 martie 2003 şi a fost al doilea album din cariera celor de la Linkin Park. Venea după "Hybrid Theory" din 2000 şi a fost produs de către trupă alături de Don Gilmore. "Meteora" a debutat pe locul întâi în Billboard 200, vânzând peste 810.000 de unităţi în prima săptămână. Single-uri hit de pe LP au fost "Somewhere I Belong", "Faint", "Numb", "From the Inside" şi "Breaking the Habit".

Global a vândut 16 milioane de unităţi.

Comentează

Trending