Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"I Know What You Did Last Summer" revine cu un nou film

Clasicele filme horror continuă să inspire și să revină cu noi adaptări. După relansarea cu succes a unui sequel "Scream", o altă serie slasher ar putea reveni pe ecrane. Este vorba despre "I Know What You Did Last Summer", povestea lansată la sfârșitul anilor '90. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer "I Know What You Did Last Summer" 1997
Trailer "I Know What You Did Last Summer" 1997 │ FOTO: captură YouTube / Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures dorește să readucă în atenția cinefililor o continuare a poveștii "I Know What You Did Last Summer". Proiectul urmează să fie regizat de Jennifer Kaytin Robinson, cunoscută pentru pelicule ca "Do Revenge", "Someone Great" sau "Sweet/Vicious".

Sequelul "I Know What You Did Last Summer" ar beneficia de apariția a doi actori din filmele originale. Este vorba de Jennifer Love Hewitt și Freddie Prinze Jr., care se află în discuții pentru a-și relua rolurile. Viitorul film se bazează pe un scenariu scris de Leah McKendrick și Kaytin Robinson, care va aduce o nouă perspectivă asupra seriei horror. Filmul se dorește a fi o "predare a ștafetei", în care membrii distribuției originale sunt aduși înapoi, dar sunt acompaniați de o nouă generație de actori.

Relansările de acest fel se pot bucura de un real succes, mulțumind atât vechii fani, cât și audiența mai tânără. De exemplu, "Scream VI", ce va apărea în cinematografe pe 10 martie, a trezit interesul publicului și rămâne de văzut dacă va marca o cifră bună la box office.

Originalul "I Know What You Did Last Summer" a fost lansat în 1997, cu regia semnată de Jim Gillespie. Pelicula are ca protagoniști patru tineri marcați de un accident tragic. După ce lovesc un om cu mașina, Julie, Ray, Helen și Barry promit că vor păstra secretul. Un an mai târziu, Julie primește un mesaj de la cineva care ar ști despre crima comisă de cei patru.

Filmul a câștigat peste 125 de milioane de dolari la box office și a produs continuarea "I Still Know What You Did Last Summer" (1998). În 2021, franciza a beneficiat de serialul "I Know What You Did Last Summer" de la Amazon Prime Video.

TRAILER "I Know What You Did Last Summer":

Trending