Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Gina Pistol se retrage din televiziune pentru a se dedica familiei

După o colaborare de 7 ani cu Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor "Chefi la cuțite" și "Asia Express", Gina Pistol a decis că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale.

Publicat

pe

Gina Pistol
Gina Pistol │ FOTO: Antena 1

Astfel, cel de-al 11-lea sezon "Chefi la cuțite", care va fi difuzat de Antena 1 în această primăvară, este ultimul prezentat de Gina Pistol. Vedeta TV a declarat următoarele:

"Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la <<Chefi la cuțite>>, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea <<Chefi la cuțite>> și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

  Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de <<Chefi la cuțite>> și 3 de <<Asia Express>>. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume".

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe pe 9 martie 2021. Copilul a primit numele Josephine Ana Maria.

Comentează

Trending