Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Bryan Cranston și Aaron Paul apar într-o reclamă inspirată de serialul "Breaking Bad" - VIDEO

La mai bine de nouă ani de la finalul "Breaking Bad", protagoniștii Bryan Cranston (Walter White) și Aaron Paul (Jesse Pinkman) s-au reunit, într-o reclamă la snacksurile PopCorners. Te invităm să o urmărești.

Publicat

pe

Reclamă Bryan Cranston și Aaron Paul
Reclamă Bryan Cranston și Aaron Paul │ FOTO: captură YouTube / PopCorners

Spotul pentru gustările PopCorners a fost realizat de Vince Gilligan (regizorul "Breaking Bad") și va fi difuzat în timpul Super Bowl 2023. În reclamă, Walt și Jesse se întorc în emblematica rulotă din "Breaking Bad", pregătind de data aceasta un lot de snacksuri. În timp ce Jesse se bucură de gustul PopCorners, Walt îi reamintește partenerului său: "Nu, noi nu mâncăm propriile produse".

"Toată lumea va dori să guste. Și cunosc tipul perfect cu care să vorbim", răspunde Jesse.

Jesse și Walt îi fac o vizită la distribuitorul Tuco Salamanca (Raymond Cruz). După ce gustă produsele, Tuco este vizibil încântat, dar și amenințător: le ordonă să pregătească șapte arome în loc de șase. Reclama se încheie cu Tuco afirmând: "Vom mânca o mulțime de gustări împreună".

Cranston și Paul au mai apărut pe micile ecrane împreună într-o secvență flashback în filmul "El Camino" (2019) și din nou în 2022 în ultimul sezon al serialului prequel "Better Call Saul".

Serialul "Breaking Bad" a fost lansat în 2008. În centrul acțiunii este Walter White, un profesor de chimie, care are dificultăți financiare, un fiu cu paralizie cerebrală și o soție însărcinată. La aceste probleme se mai adaugă și diagnosticul de cancer pulmonar pe care îl primește încă din primul episod al serialului. Pentru a face rost de banii necesari tratamentului și pentru a-i asigura viitorul familiei sale după ce va muri, Walter se afiliază cu fostul lui elev, Jesse Pinkman, în traficul de metamfetamină. Astfel, ajunge să fie implicat în tranzacțiile și jocurile periculoase din lumea traficanților de droguri.

VIDEO: Reclamă PopCorners

Trending