Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ana-Maria Mărgean și Darius Mabda deschid concertul Boney M de la Sala Palatului

Doi extraordinari tineri artişti, câştigători ai show-ului "Românii au talent" și proaspăt participanți la "America's Got Talent All Stars", Ana-Maria Mărgean şi Darius Mabda vor urca pe scena Sălii Palatului pe 25 februarie cu un număr surpriză, în deschiderea concertului Boney M. feat Liz Mitchell.

Publicat

pe

Darius Mabda și Ana-Maria Mărgean
Darius Mabda și Ana-Maria Mărgean │ FOTO: PRO TV

Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc de doar 13 ani care a câștigat în 2021 concursul "Românii au talent", ediţia cu numărul 11, s-a calificat în finală la o competiția globală inițiată de Simon Cowell: "America's Got Talent All Stars" (AGT), unde sunt invitate doar cele mai bune numere din ultimii ani, selectate din programele prezentate de câștigătorii recenți din toate țările care au preluat formatul.

Ana-Maria a impresionat atât jurații All Stars, cât și publicul format din super-fanii AGT, cu abilitățile sale de a cânta alături de o păpușă cățeluș pe care a făcut-o, la rândul ei, să cânte în fața mulțimii.

Darius Mabda, în vârsta de 14 ani, a câștigat sezonul cu numărul 12 al show-ului "Românii au talent", şi i-a uimit, zilele trecute, încă de la primele mișcări de dans pe Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum, juriul "America's Got Talent: All Stars".

Mai este mai puțin de o lună de zile până la reîntâlnirea cu unul dintre cele mai de succes grupuri de muzică disco. Magia grupului Boney M. reverberează până în zilele noastre prin arhicunoscutele piese, fredonate şi ascultate de milioane şi milioane de oameni, precum: "Sunny", "Daddy Cool", "Rasputin", "Ma Baker", "Rivers of Babylon", "Brown Girl in the Ring, "Belfast", "Malaika".

Boney M. a fost unul dintre puţinele grupuri muzicale occidentale care au devenit extrem de populare și adorate chiar și în zone ca: Africa, Iran, Asia de Sud-Est sau Europa de Est, cu 150 de milioane de albume vândute în toată lumea şi cu zeci de single-uri de top la activ.

Bilete concert Boney M. la Sala Palatului

Bilete pentru concert se găsesc online, la prețuri începând cu 139 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitate de achiziționare, accesați agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 25 februarie 2023

Boney M.

Loc
Sala Palatului

Trending