Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Al Bano celebrează 80 de primăveri cu un concert special la Sala Palatului

Al Bano, legendarul artist care conferă muzicii italiene o savoare aparte, revine în România pentru a celebra 80 de ani de viață printr-un concert de neratat. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Al Bano & Romina Power la Sala Palatului pe 5 noiembrie 2014 │ FOTO: Alin Crăciun

Intitulat "Al Bano & Simfonico", concertul face parte din turneul aniversar din acest an și va fi prezentat publicului din țara noastră pe 27 mai, la Sala Palatului din București, începând cu ora 20:00.

Acompaniat de instrumentiștii Valahia Symphony Orchestra, sub bagheta maestrului dirijor Alterisio Paoletti, Al Bano va cuceri audiența cu un repertoriu variat ce va cuprinde cele mai aplaudate melodii. De la celebra piesă de debut "Nel sole", la seria refrenelor nostalgice precum "Felicita", "Ci sara", "Sempre sempre", "Liberta" sau ale altor titluri de rezonanță, concertul de la București va fi completat cu momente muzicale susținute de invitați speciali. Paula Seling, Alina Sorescu sau soprana Silvia Micu sunt vocile care vor confirma încă o dată faptul că muzica unește oamenii fără să țină cont de granițe, cultură sau vârstă.

La numai câteva luni distanță de concertul susținut pe scenele din țara noastră, Al Bano se declară îndrăgostit iremediabil de România și le promite spectatorilor o seară muzicală veritabilă, un concert aniversar pe care îl vor purta în suflete pentru tot restul vieții.

Mai multe despre Al Bano

Al Bano Carrisi a descoperit marea vocație pentru muzică în copilărie. Nu întâmplător a decis să renunțe la studiile de master și la vârsta de doar 16 ani a plecat la Milano pentru a călca pe urmele lui Domenico Modugno.

Artistul a format unul dintre cele mai apreciate cupluri alături de Romina Power. Ei rămân un simbol al muzicii italienești și au cunoscut succesul la nivel internațional prin piesele lor memorabile. Artiștii au dat lovitura cu piesa "Felicita", pe care au lansat-o în 1982. Doi ani mai târziu, au lansat un alt hit - "Ci sara". În 1986 au lansat un album intitulat "Sempre sempre", iar un an mai târziu au lansat următorul disc - "Liberta".

În 2013, după 16 ani de la ultimul concert împreună, Al Bano & Romina Power s-au reunit pe scenă în Moscova, cu ocazia unui eveniment dedicat celor 70 de ani ai lui Al Bano, eveniment pentru care biletele s-au vândut instantaneu. Acesta a fost urmat de un turneu internațional intitulat "Reunion Tour" și a cuprins concerte în Rusia, SUA, Canada, Spania, Germania, Austria și bineînțeles, România.

În luna noiembrie a anului trecut, îndrăgitul cuplu Al Bano și Romina Power au împărțit scena de la Sala Palatului și au făcut un adevărat spectacol la BT Arena Cluj-Napoca cucerind inimile miilor de nostalgicilor melomani, dar şi pe cele ale admiratorilor mai tineri.

Bilete concert Al Bano la Sala Palatului

Bilete pot fi achiziționate online, la prețuri cuprinse între 155 și 375 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesați agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 27 mai 2023

Al Bano

Loc
Sala Palatului

Trending