Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Wiz Khalifa și Lil Nas X vin în premieră în România, la SAGA Festival 2023

Organizatorii SAGA Festival au dezvăluit primul val de artiști ce vor urca pe scenă vara aceasta. Cea de-a treia ediție SAGA va avea loc în perioada 23-25 iunie la Romaero Băneasa și promite peste 100 de artiști, o producție impresionantă și experiențe imersive pentru cei 150.000 de festivalieri. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Wiz Khalifa și Lil Nas X
Wiz Khalifa și Lil Nas X │ FOTO: captură YouTube (videoclipurile "Love to Smoke" și "Sun Goes Down"

Wiz Khalifa, unul dintre cei mai apreciați artiști din lume, Lil Nas X, un adevărat fenomen în muzică la nivel internațional, Skrillex, DJ și producător premiat cu Grammy, Tale of Us, duo tech house, cunoscutul DJ Alan Walker și IAN, unul dintre cei mai relevanți artiști trap din scena urbană românească, sunt primii artiști anunțați în cadrul unei ediții SAGA de neuitat.

Nominalizat la Grammy și Golden Globes, cu discuri de platină pentru vânzări record ale albumelor și single-urilor sale, Wiz Khalifa este rapper, artist, compozitor și actor american care a devenit cunoscut publicului odată cu lansarea albumului de debut "ROLLING PAPERS" în 2011. Hiturile majore ale lui Wiz Khalifa, "Black & Yellow", "See You Again", "We Dem Boyz", "Work Hard, Play Hard" și multe altele, colaborările cu The Weeknd, Travis Scott, Tyga l-au transformat într-unul dintre cei mai de succes artiști din lume. În iunie, publicul îl poate vedea pentru prima dată live în România, la SAGA Festival, pe scena Source (Mainstage).

Lil Nas X s-a remarcat pe scena muzicală în 2019, când a lansat "Old Town Road" și a spulberat normele genurilor, a cucerit topurile și a devenit viral în întreaga lume. Remixul cântecului cu Billy Ray Cyrus este single-ul care a stat cel mai mult pe locul 1 din istoria Billboard Hot 100, timp de 19 săptămâni. Piesa a primit discul de platină de 16 ori și recunoașterea internațională prin numeroase alte premii, inclusiv două Grammy. După ce a lansat EP-ul "7", în iunie 2019, care include single-urile "Panini" și "Rodeo", Lil Nas X a continuat cu "MONTERO ("Call Me Be Your Name")", un imn queer.

Skrillex vine să electrizeze atmosfera cu beat-urile sale inconfundabile și un show memorabil. Câștigător a opt premii Grammy, mai mult decât orice alt artist de muzică electronică dance, DJ-ul a colaborat cu Diplo și Boys Noize pentru a forma grupurile Jack Ü și, respectiv, Dog Blood.  În 2017, Skrillex a produs și mixat "8", cel de-al optulea album de studio al trupei rock Incubus.

O producție unică, specială, muzica duo-ului Tale Of Us îi va purta pe fanii care vor fi la Romaero către o destinație necunoscută, plină de mister și de surprize, o experiență care va transcende granițele poetice și emoționale.

Alan Walker va reveni pe scena de la SAGA Festival datorită fanilor care și-au dorit să îl revadă la București. DJ-ul a debutat pe scena muzicală la sfârșitul anului 2015 cu hitul "Faded", care a acumulat peste 1,4 miliarde de streamuri Spotify și 3,3 miliarde de vizualizări pe YouTube. După single-uri de succes, cum ar fi "Alone" și "Darkside", colaborări cu artiști precum Ava Max, Hans Zimmer, Noah Cyrus, Sia, Bruno Mars și Coldplay, albumul "Different World" l-a propulsat în topuri, depășind 4 miliarde de streamuri pe Spotify.

IAN este unul dintre cele mai puternice și influente nume din scena urbană din România, artist care conduce detașat topurile Spotify, cu numeroase hituri care l-au transformat într-unul dintre prezențele relevante ale generației sale în era trap. IAN va urca pe scena Drift de la Romaero Băneasa, în cadrul SAGA Festival.

Bilete SAGA Festival 2023:

Biletele sunt disponibile online, la prețuri: biletul 3 day General Access: 375 RON + taxe, 3 day regular ticket GA plus: 550 RON + taxe, 3 day VIP pass 750 RON + taxe, 1 day GA ticket 200 RON + taxe, 1 day GA plus ticket 275 RON + taxe, 1 day VIP ticket 300 RON + taxe.

În plus, SAGA a reintrodus și anul acesta Payment Plan, un produs prin care abonamentul pentru cele 3 zile de distracție poate fi achiziționat la un preț special, cu doar 5 euro depozit și 4 rate egale.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 23 iunie 2023

SAGA Festival 2023

Loc
Romaero
Comentează

Concerte & turnee

Wiz Khalifa este cap de afiș la Beach, Please! 2024

Pentru fanii lui Wiz Khalifa din România, așteptarea a luat sfârșit! Artistul american, cunoscut pentru hiturile care au dominat topurile și flow-ul său inconfundabil, se alătură lineup-ului exploziv de la Beach, Please! Festival 2024.

Publicat

pe

Wiz Khalifa la Beach, Please! 2024
Wiz Khalifa la Beach, Please! 2024 │ FOTO: Beach, Please! 2024

Wiz Khalifa vine pentru prima dată în România, la Beach, Please!, unul dintre cele mai mari festivaluri urban din sud-estul Europei. Evenimentul va avea loc între 11-13 iulie la Costinești.

Wiz Khalifa este rapper, compozitor și actor american, nominalizat la Grammy și Golden Globes, cu multiple albume și single-uri certificate cu discuri de platină. A devenit o figură emblematică pentru publicul larg odată cu lansarea albumului "ROLLING PAPERS", în 2011. Hit-uri precum "Say Yeah", "Black & Yellow", "We Dem Boyz", "See You Again", dar și colaborările cu artiști precum The Weeknd, Travis Scott și Tyga i-au asigurat locul de top în industria muzicală internațională.

Programul festivalului este completat de YEAT, 6IX9INE și NLE CHOPPA, dar surprizele nu se opresc aici. Festivalierii se vor bucura de 25 de artiști de renume internațional, printre care se numără încă doi headlineri ce urmează a fi anunțați în curând.

Pe lângă artiștii consacrați, generația nouă de talente își va face simțită prezența la Beach, Please! Erika Isac, Albert NBN și NOUĂ UNȘPE vin cu forțe proaspete pe scena festivalului, cu show-uri pline de energie.

Prețuri bilete Beach, Please! 2024

  • Biletele pentru festival sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 519 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Tehnologie

Coloana sonoră a jocului EA Sports FC 24 (ex FIFA) s-a lansat oficial

Era o perioadă când ora exactă în trendurile muzicale era dată de coloanele sonore de la Electronic Arts. Mă refer evident la piese de pe coloanele sonore ale jocurilor FIFA, NHL, NFS. Pe 20 septembrie 2023 a debutat coloana sonoră a principalului simulator de fotbal de pe piaţă, cunoscut acum ca EA SPORTS FC 24.

Publicat

pe

Coperta EA Sports FC 24 coloana sonora
Coperta EA Sports FC 24 coloana sonora │ FOTO: EA Sports

EA Sports nu mai beneficiază de licenţă FIFA, aşa că după FIFA 23 de anul trecut acum apare EA Sports FC 24 ca succesor. Coloana sonora include peste 100 de artişti din toată lumea şi combină genuri ca niciodată până acum. Avem şi nume mari precum Major Lazer şi The Rolling Stones, dar şi rapperul Stormzy, multiplu câştigător de premii BET, MOBO, MTV Europe şi Q Award.

Nu îl uităm pe simpaticul Jack Harlow, pe Baby Keem, câştigător de premiu Grammy, plus Kendrick Lamar, care are nu mai puţin de 17 premii Grammy. Central Cee de la Beach Please se aude în FIFA, alături de rapperul cu multiple discuri de diamant Ninho. Senzaţia pop indiană King apare la categoria noutăţi şi avem şi indie rock pentru iubitorii săi, prin trupe ca The Last Dinner Party, Obongjayar, dar şi rapperul KayCyy.

Mă bucur să văd şi Run the Jewels pe listă, alături de Skrillex, Fred Again, Lil Yachty sau The Blessed Madonna.

Apar chiar şi piese nelansate încă, de la productorul Barry Can't Swim ft. Surya Sen, Michael Brun şi alţii. Coloana sonoră se poate asculta pe Spotify mai jos:

Genurile abordate pe acest album se potrivesc cu diversitatea stilurilor de joc de fotbal. Auzim de la Afrobeats la Reggaeton şi grime. EA Sports FC 24, jocul va sosi pe 29 septembrie 2023, cu acces anticipat prin Ultimate Edition de pe 22 septembri 2023. Precomenzile sunt disponibile deja, iar titlul apare pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X şi S, Xbox One, PC şi Nintendo Switch.

Este jocul cu numărul 31 din seria intitulată până acum FIFA. "FC" vine de la "Football Club", iar pe coperta jocului se află fotbalistul norvegian Erling Haaland, de la Manchester City.

Citește în continuare

Trending