Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

A fost confirmat cel de-al doilea sezon din "Wednesday" - VIDEO

"Wednesday", una dintre cele mai apreciate serii de pe Netflix, va reveni cu cel de-al doilea sezon. Anunțul a fost oferit printr-un clip video, pe care te invităm să îl vizionezi în articol.

Publicat

pe

Teaser "Wednesday"
Teaser "Wednesday" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

"Wednesday" este unul dintre cele mai apreciate și vizionate seriale Netflix, stabilind numeroase recorduri. Seria a debutat pe 23 noiembrie, Netflix anunțând la scurt timp după aceea că "Wednesady" a stabilit un nou record de platformă pentru cele mai multe ore vizionate pentru un serial în limba engleză în prima sa săptămână - peste 341 de milioane de ore. De atunci, serialul a devenit al doilea cel mai vizionat serial în limba engleză de pe Netflix, cu peste 1,2 miliarde de ore.

În lumina acestor reușite, nu este o surpriză că "Wednesday" va beneficia de un al doilea sezon. Netflix deja a lansat și un clip prin care a anunțat oficial continuarea poveștii lui Wednesday Addams.

"A fost incredibil să creăm un show care a conectat oameni din întreaga lume. Suntem încântați să continuăm călătoria întortocheată a lui Wednesday în sezonul doi. Abia așteptăm să ne avântăm într-un nou sezon și să explorăm lumea ciudată și înfricoșătoare a Academiei Nevermore. Trebuie doar să ne asigurăm că Wednesday nu a golit mai întâi piscina", au declarat producătorii Miles Millar și Alfred Gough.

Jenna Ortega joacă rolul protagonistei Wednesday Addams. Primul sezon al serialului s-a concentrat pe viața sa de elev la Academia Nevermore. Acolo, Wednesday s-a văzut nevoită să găsească vinovatul pentru o serie de crime din orașul Jericho, dar și să rezolve un mister supranatural care i-a implicat pe părinții ei în urmă cu 25 de ani.

Alături de Ortega, distribuția primului sezon i-a inclus pe Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J. Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Riki Lindhome sau Isaac Oronez. Românii Victor Dorobanțu și George Burcea au completat Familia Addams ca Thing, respectiv Lurch.

Mai mult, actrița Christina Ricci care a interpretat-o pe Wednesday Addams în filmele din anii "90 - "The Addams Family" și "Addams Family Values" - s-a alăturat serialului în rolul profesoarei Marilyn Thornhill.

Comentează

Trending