Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Trupa Panic! at the Disco se desparte

Panic! at the Disco, trupa pop-rock care s-a format în Las Vegas în urmă cu aproape 20 de ani, se destramă. Află ce a declarat solistul Brendon Urie.

Publicat

pe

Panic! At The Disco - Don't Let The Light Go Out
Panic! At The Disco - Don't Let The Light Go Out │ FOTO: Captură YouTube

Povestea Panic! at the Disco ajunge la final. Grupul va lua sfârșit după următorul turneu european, ce începe la Viena pe 20 februarie și se încheie în Manchester pe 10 martie. Brandon Urie a declarat că el și soția sa așteaptă primul copil și alege să se concentreze pe viața de familie.

"Ei bine, a fost o călătorie pe cinste...

Crescând în Vegas, nu mi-aș fi putut imagina vreodată unde mă va duce această viață. Atâtea locuri din întreaga lume și atâția prieteni pe care i-am făcut pe parcurs.

Dar uneori o călătorie trebuie să se termine pentru ca una nouă să înceapă. Am încercat să o păstrăm pentru noi, deși unii dintre voi poate ați auzit. Eu și Sarah vom avea un copil foarte curând! Gândul de a fi tată și de a-mi vedea soția devenind mamă este pur și incitant. Aștept cu nerăbdare această nouă aventură.

Acestea fiind spuse, voi încheia acest capitol al vieții mele și îmi voi concentra atenția și energia asupra familiei mele. Prin urmare, Panic! at the Disco nu va mai fi.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul imens acordat de-a lungul anilor. Am încercat să găsesc modalitatea perfectă de a spune asta, dar nu pot să exprim în cuvinte cât de mult a însemnat pentru noi. Indiferent dacă sunteți aici de la început sau dacă abia ne-ați descoperit, a fost o plăcere să împărtășim scena cu atât de mulți oameni talentați și timpul nostru cu voi. Aștept cu nerăbdare să-i văd pe toți cei din Europa și Marea Britanie pentru o ultimă călătorie împreună.

Vă iubesc. Vă apreciez. Mulțumesc că existați.", este mesajul transmis de Brendon Urie.

Panic! at the Disco s-a format în 2004, când Urie și membrii Ryan Ross, Spencer Smith și Brent Wilson erau încă la liceu. Primul lor album, "A Fever You Can’t Sweat Out", a fost lansat în anul următor și s-a bucurat de un real succes, fiind triplu certificat cu platină.

La scurt timp după, Brent Wilson a părăsit trupa. În 2008, Panic! at the Disco a lansat "Pretty. Odd.", material ce a adus o schimbare în direcție muzicală. Anul următor, Ryan Ross a părăsit formația, iar Urie și Smith au fost singurii fondatori rămași. Au urmat încă două albume, "Vices & Virtues" (cu Urie și Smith cântând la toate instrumentele) și "Too Weird to Live, Too Rare to Die!", înainte ca Smith să plece neoficial în 2013 și definitiv în 2015. Trupa devenise în esență proiectul solo al lui Brendon Urie.

Muzicianul a mai lansat trei materiale: "Death of a Bachelor" (2016), "Pray for the Wicked" (2018) și "Viva Las Vengeance" (2022).

Trending