Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește prima parte din cel de-al patrulea sezon "You" - TRAILER

A fost lansat trailerul oficial al celui de-al patrulea sezon "You". Povestea va beneficia de a interesantă întorsătură de situație, iar protagonistul Joe Golberg riscă să devină victimă. Te invităm să citești mai multe detalii și să vizionezi clipul video.

Publicat

pe

Trailer prima parte din sezonul 4 "You"
Trailer prima parte din sezonul 4 "You" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Cel de-al patrulea sezon al serialului "You" revine pe Netflix în această primăvară. Prima parte va debuta pe 9 februarie 2023, iar cea de-a doua parte va fi disponibilă începând cu 9 martie. Netflix a lansat un trailer oficial al primei părți și, din cum se prezintă, povestea devine din ce în ce mai spumoasă.

În noul sezon, Joe devine profesor de literatură la o universitate din Londra și ia o nouă identitate - Jonathan Moore. Protagonistul începe să-și iubească nouă meserie, în ciuda faptului că este înconjurat de o elită mai mult sau mai puțin egocentrică. Dar când membrii societății bogate din Londra încep să moară, Joe își dă seama că un alt criminal este responsabil de faptele odioase.

Trailerul confirmă apariția lui Tati Gabrielle, care reia rolul fostei iubite Marienne Bellamy. În episodul final al sezonului 3, Marienne a fugit din țară după ce a descoperit adevărul despre crimele lui Joe. Distribuția sezonului este completată de Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Amy Leigh Hickman, Tilly Keeper, Ed Speleers, Sean Pertwee, Stephen Hagan, Adam James, Ben Wiggins, Allison Pargeter, Eve Austin, Dario Coates și Ozioma Whenu.

Serialul "You" se bazează pe romanul cu același nume scris de Caroline Kepnes și invită telespectatorii în mintea extrem de tulburată a lui Joe, muncitor cu acte în regulă ziua și criminal în serie noaptea. Romantic la suflet, Joe se îndrăgostește frecvent de femeile pe care le întâlnește, până la un punct, când afecțiunea devine obsesie violentă, adesea mortală.

TRAILER "You" sezonul 4:

Trending