Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

TRAILER: Marvel lansează un nou film cu supereroi - Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Universul Marvel se mărește. "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" este cel mai nou film din serie și beneficiază de un trailer oficial, pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Publicat

pe

Trailer Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Trailer Ant-Man and the Wasp: Quantumania │ FOTO: captură YouTube / Marvel

"Ant-Man and the Wasp: Quantumania" este al treilea film din seria "Ant-Man". Pelicula este regizată de Peyton Reed și ajunge în cinematografe pe 17 februarie 2023.

Trailerul proaspăt lansat îl prezintă pe protagonistul Scott Lang aka Ant-Man (Paul Rudd) făcând o înțelegere cu antagonistul Kang the Conqueror, interpretat de Jonathan Majors. Lang încearcă să recupereze cei cinci ani pe care i-a pierdut în timpul evenimentelor din "Avengers: Endgame". În acea perioadă, fiica lui, Cassie Lang, a devenit o adolescentă și se pare că Scott va face orice pentru a recupera timpul pierdut.

Însă, aranjamentul cu Kang nu se desfășoară așa cum Scott și-a imaginat. Colac peste pupăză, Multiversul devine haotic în tărâmul cuantic, și putem vedea mai multe versiuni ale lui Ant-Man, două dintre ele chiar întâlnindu-se față în față.

Distribuția filmului îi readuce pe Evangeline Lilly, Michael Douglas și Michelle Pfeiffer în rolul lui Janet van Dyne, alias Wasp, a inventatorului Hank Pym și Hope van Dyne, care a fost salvată din tărâmul cuantic în filmul "Ant-Man and the Wasp". Kathryn Newton se alătură familiei, în rolul lui Cassie, care va îmbrăca și ea un costum de supererou.

TRAILER Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Trending