Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește "Evil Dead Rise", un nou film de groază din seria "Evil Dead" - TRAILER

Poveștile de groază par să fie o sursă nesfârșită de producții cinematografice. Este și cazul francizei "Evil Dead" care se va bucura anul acesta de o nouă peliculă. Te invităm să citești mai multe detalii și să vizionezi trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Evil Dead Rise"
Trailer "Evil Dead Rise" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

"Evil Dead Rise" spune povestea a două surori pe nume Beth și Ellie care încearcă să-și protejeze familia atunci când hoardele de Deadite (demoni) apar în apartamentul lui Ellie. Filmul apare în cinematografe pe 21 aprilie 2023.

Alyssa Sutherland o interpretează pe sora mai mare Ellie, care crește singură trei copii într-un apartament din Los Angeles. Lily Sullivan o interpretează pe Beth, care vine în vizită la sora ei. Întâlnirea protagonistelor este întreruptă de descoperirea unei cărți misterioase care îi convoacă pe Deadite și le obligă pe cele două femei să își salveze viața.

"Evil Dead Rise" este scris și regizat de Lee Cronin. Producători executivi sunt Bruce Campbell (protagonistul celor trei filme din serie), Sam Raimi (creatorul și regizorul francizei) și Robert G. Tarpet. Distribuția peliculei este completată de Gabrielle Echols, Morgan Davies, Nell Fisher, Mia Challis, Tai Wano, Jayden Daniels și Billy Reynolds-McCarthy.

TRAILER Evil Dead Rise:

Despre franciza Evil Dead

Evil Dead este o serie americană de filme de groază creată de Sam Raimi, constând din patru lungmetraje și un serial de televiziune. Seria se învârte în jurul Necronomicon Ex-Mortis, un text antic sumerian care face ravagii asupra unui grup de locuitori din Tennessee.

Trilogia originală include "The Evil Dead" (1981), "Evil Dead II" (1987) și "Army of Darkness" (1992), toate scrise și regizate de Raimi. Franciza s-a extins de atunci în alte formate, inclusiv jocuri video, benzi desenate, un musical și un serial de televiziune.

Franciza a reînviat în 2013 cu "Evil Dead", un reboot regizat de Fede Álvarez, și cu noi protagoniști: Mia Allen (Jane Levy) și fratele ei David Allen (Shiloh Fernandez). În 2015, a fost lansat serialul "Ash vs Evil Dead". A durat trei sezoane și s-a încheiat în 2018.

Trending