Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tiesto a lansat prima piesă din 2023, "Lay Low" - AUDIO

Tiesto începe anul 2023 cu prima lansare de single, "Lay Low", care sună imediat a hit. Evocă zilele călduroase ale festivalurilor de muzică din Ibiza sau Ultra Miami. Partea corală face toată piesa.

Publicat

pe

Coperta single Tiesto Lay Low
Coperta single Tiesto Lay Low │ FOTO: Tiesto

Câştigător de premii Grammy şi discuri de platină, Tiesto a terminat 2022 cu 38.3 milioane de ascultători pe reţelele de streaming. În 2023 ne aduce piesa "Lay Low", cu o abordare catchy şi moody, cu nostalgia clasică a începutului de an. E un deep house cu un hook proaspăt, care cu siguranţă a cucerit toate radio-urile de muzică electronică deja. Tiesto a petrecut o bună parte din 2022 creând hype pentru viitorul său album, "Drive".

DJ-ul olandez a promis că pe acest nou LP va explora noi teritorii şi se va axa pe muzica house pură. În vara anului trecut artistul a revenit la rădăcini, axându-se pe track-uri trance în cadrul apariţiei sale la Tomorrowland. Hiturile sale recente includ "The Business" şi "Hot In It". Ce e drept acelea sunt ceva mai complexe decât "Lay Low", care e în mare o linie de bas şi un "zid fonic" de coruri feminine.

Suntem la doar o lună distanţă de lansarea albumului "Drive", care are loc în februarie 2023 şi cel mai recent release a fost colaborarea cu Tate McRae, "10:35", care se axa mai degrabă pe un pop-house, prinzând loc fruntaş la radio-uri. Pe 24 februarie soseşte noul material discografic şi el include 12 piese.

Pe Tiesto l-am văzut la SAGA Festival 2022, pe Arena Naţională, ca un headliner versat şi un crowd pleaser, care a picat totuşi în acelaşi păcat ca şi mulţi alţi DJ de la Saga. E vorba despre faptul că a lăsat piesele să curgă 35-45 de secunde până a le schimba. În 2022 ne-a oferit şi un re-remix la "Pump It" de la Black Eyed Peas, cu un beat diferit.

Pe numele său complet Tijs Michiel Verwest, Tiesto are 54 de ani, provine din Breda, Olanda şi e activ din 1994. A abordat toate genurile majore house de la trance la bass house, electro, tropical house, progressive house, big room, progressive house. E privit de experţi ca "Naşul EDM-ului", dar e mai degrabă omul EP-urilor şi single-urilor decât al albumelor full. De altfel primul său album venea de abia în 2001 şi are 7 LP-uri scoase până acum.

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Trending