Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Thy Veils a lansat "Upstream", un single de pe albumul "Next Forever" - AUDIO

După succesul înregistrat cu precedentul single "Influx", trupa Thy Veils revine cu o nouă piesă extrasă de pe viitorul album "Next Forever". "Upstream" este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Thy Veils - Upstream
Artwork Thy Veils - Upstream │ FOTO: captură YouTube / Thy Veils

"Upstream" reprezintă o nouă etapă în sfera acestui univers futurist în care călătoria devine plimbare în deplină inspirație pe axul timpului. "Upstream" descrie un moment în care ne regăsim uneori, un soi de claritate interioară cu care suntem înzestrați independent de voința noastră.

"Natura inspirației în sine vine înspre noi ca o cascadă - căzând în mod necontrolat, complet independent de voința cuiva, într-o curgere nesfârșită", a declarat Daniel Dorobanțu, frontman-ul trupei.

"Upstream" vorbește despre modul în care ne detașăm de voință și ne deschidem ființa, asemenea unor ferestre către o lume pierdută, pentru a regăsi lumina care ne inspiră devenirea. De altfel, inspirația este și laitmotivul viitorului material Thy Veils, iar piesa "Upstream" ni se dezvăluie ca o nouă filă ce se adaugă la întreg, un indiciu ce ghidează ascultătorii către deslușirea tainelor ce alcătuiesc albumul "Next Forever".

"Viitorul nostru album - <<Next Forever>> - este o cale pavată cu inspirație în care fiecare cărămidă care ne aduce mai aproape în această poveste este un microcosmos de experiențe, viziuni si povești personale", a adăugat Daniel Dorobanțu.

Pentru a celebra apariția noului single, Thy Veils a programat un DJ set special, pe data de 10 februarie în Echoes Haus din București. De asemenea, vor fi dezvăluite pasaje sonore în exclusivitate extrase de pe acest viitor material discografic.

AUDIO: Thy Veils - Upstream

Comentează

Trending