Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Thy Veils a lansat "Upstream", un single de pe albumul "Next Forever" - AUDIO

După succesul înregistrat cu precedentul single "Influx", trupa Thy Veils revine cu o nouă piesă extrasă de pe viitorul album "Next Forever". "Upstream" este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Thy Veils - Upstream
Artwork Thy Veils - Upstream │ FOTO: captură YouTube / Thy Veils

"Upstream" reprezintă o nouă etapă în sfera acestui univers futurist în care călătoria devine plimbare în deplină inspirație pe axul timpului. "Upstream" descrie un moment în care ne regăsim uneori, un soi de claritate interioară cu care suntem înzestrați independent de voința noastră.

"Natura inspirației în sine vine înspre noi ca o cascadă - căzând în mod necontrolat, complet independent de voința cuiva, într-o curgere nesfârșită", a declarat Daniel Dorobanțu, frontman-ul trupei.

"Upstream" vorbește despre modul în care ne detașăm de voință și ne deschidem ființa, asemenea unor ferestre către o lume pierdută, pentru a regăsi lumina care ne inspiră devenirea. De altfel, inspirația este și laitmotivul viitorului material Thy Veils, iar piesa "Upstream" ni se dezvăluie ca o nouă filă ce se adaugă la întreg, un indiciu ce ghidează ascultătorii către deslușirea tainelor ce alcătuiesc albumul "Next Forever".

"Viitorul nostru album - <<Next Forever>> - este o cale pavată cu inspirație în care fiecare cărămidă care ne aduce mai aproape în această poveste este un microcosmos de experiențe, viziuni si povești personale", a adăugat Daniel Dorobanțu.

Pentru a celebra apariția noului single, Thy Veils a programat un DJ set special, pe data de 10 februarie în Echoes Haus din București. De asemenea, vor fi dezvăluite pasaje sonore în exclusivitate extrase de pe acest viitor material discografic.

AUDIO: Thy Veils - Upstream

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

THY VEILS a lansat "Influx", un nou single de pe albumul "Next Forever" - AUDIO

THY VEILS, unul dintre cele mai prolifice grupuri de muzică electronică din România, a lansat un nou single extras de pe viitorul album "Next Forever". Piesa "Influx" marchează noi dimensiuni de influență compozițională conturate în jurul unor genuri precum synthwave, pop sau funk. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork THY VEILS - Influx
Artwork THY VEILS - Influx │ FOTO: captură YouTube

Precum un univers într-o neîncetată transformare în lumina bucuriei, THY VEILS își continuă explorarea artistică și ne cheamă să descoperim noi forme de înțelegere și de expansiune spirituală prin sunet. "Influx", cel mai recent single al trupei timișorene, reușește să creeze o poartă de acces a individului către o nouă formă de conștiință. Dorința, visul și cunoașterea devin aici părți ale întregului, iar frumosul este unica formă de exprimare a vieții. "Influx" este o invitație la unitate, o celebrare în deplină armonie a lumii.

Influențele de natură funk completează acest peisaj prin tonuri care adaugă mesajului acele nuanțe de veselie ce transformă pașii acestei treceri în mișcări de dans. Ritmul viu și inflexiunile vocale hipnotice dezvoltă o energie care te cuprinde cu ușurință și în sânul căreia te găsești fredonând cu frenezie pasaje de bucurie.

"În contextul explorărilor Thy Veils, <<Next Forever>> este bucuria pe care ți-o dă gândul apropierii de casă. Este, compozițional vorbind, un dans pe care îl dobândești din inerție, în mod organic și pe care îl dezvolți în principiile libere ale bucuriei. Thy Veils este o călătorie în pas cu timpurile și deseori înaintea lor", a declarat Daniel Dorobanțu, fondatorul grupului.

Din punct de vedere tematic, "Influx" descrie cel mai bine direcția spre care se îndreaptă "Next Forever", un album ce creionează o lume deconectată de la individualitate, aflată într-o nouă stare de conștiință, unitară și indisolubilă, în care bucuria devine singura formă de înțelegere a lumii. "Next Forever" continuă astfel această odisee futuristă începută cu albumul "Neoradiant" doar că, de această dată, viziunea creativă se îndreaptă către o explorare a unui univers în care viața devine o experiență unitară.

AUDIO: THY VEILS - Influx

Citește în continuare

Trending