Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Steve Vai revine în România; chitaristul concertează la Sala Palatului

Steve Vai, unul dintre cei mai influenți chitariști ai scenei muzicale internaționale, se întoarce în București cu un show electrizant. Evenimentul are loc la Sala Palatului pe 24 aprilie. Mai multe detalii și informații despre bilete în articol.

Publicat

pe

Concertul de la București face parte din turneul "Inviolate World Tour", ce promovează cel mai nou album al artistului. "Inviolate" a fost lansat pe 28 ianuarie 2022.

"Turneul Nord American a fost excepțional. Eu și trupa ne-am pregătit bine și abia aștept să prezint chitara Hydra fanilor din Europa cu care nu am apucat să mă văd anul trecut. Reacțiile voastre la albumul <<Inviolate>> au fost foarte pozitive și asta s-a văzut în presă, în numărul de bilete vândute și în energia spectatorilor așa că așteptam cu nerăbdare acest turneu" - Steve Vai.

Steve Vai are la activ trei premii Grammy și 15 nominalizări, alături de zeci de milioane de albume vândute. Muzicianul a început prin a cânta alături de marele Frank Zappa, între 1980 și 1983. Apoi a ales să urmeze o carieră solo, ce i-a adus succesul și admirația fanilor.

Muzical, Steve Vai a declarat ca printre artiștii care l-au influențat se numără Jimmy Page, Brian May, Ritchie Blackmore, Jeff Beck, Jimi Hendrix sau Allan Holdsworth.

Steve Vai este unul dintre chitariștii care au luat parte în repetate rânduri la celebrul turneu G3 organizat de Joe Satriani, eveniment care aduce pe aceeași scenă trei chitariști de top ai scenei muzicale.

Bilete concert Steve Vai la Sala Palatului

Biletele se vor pune la vânzare începând cu 20 ianuarie și vor avea următoarele prețuri:

  • Earlybird - primele 200 de bilete din fiecare categorie - Cat A 259 lei, Cat B 199 lei, Cat C 149 lei, Cat D 99 lei
  • Presale - Cat A 279 lei, Cat B 219 lei, Cat C 169 lei, Cat D 119 lei
  • La acces - Cat A 300 lei, Cat B 250 lei, Cat C 200 lei, Cat D 150 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de ticketing al agenției de bilete.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 24 aprilie 2023

Steve Vai

Loc
Sala Palatului

Trending