Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Serialul "Kaleidoscope" a debutat pe Netflix; ordinea episoadelor e aleasă de spectatori

Netflix bifează o premieră și prezintă "Kaleidoscope", un serial care oferă publicului libertatea de a alege ordinea în care să se uite la episoade. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer "Kaleidoscope"
Trailer "Kaleidoscope" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Netflix continuă să-și joace bine cartea. Platforma de streaming a demonstrat interesul pentru producțiile interactive. O dovadă concretă în acest sens a fost episodul special "Bandersnatch" din Black Mirror, unde spectatorii puteau alege firul narativ, o experiență asemănătoare cu cea a jocurilor video.

Acum, Netflix le oferă abonaților săi o nouă producție interactivă intitulată "Kaleidoscope". Seria de opt episoade a fost lansată pe 1 ianuarie 2023 și încurajează telespectatorii să urmărească episoadele în orice ordine doresc. Astfel, serialul promite peste 5.000 de experiențe posibile pentru cel care-l vizionează. Singura "sugestie" a creatorilor serialului este ca spectatorii să urmărească la final episodul "White", acesta fiind deznodământul poveștii.

"Kaleidoscope" are ca protagoniști niște hoți îndrăzneți care încearcă să fure miliarde dintr-unul dintre cele mai avansate seifuri din lume. Serialul este inspirat de un caz real - un jaf de 70 de miliarde de dolari ce a avut loc în Manhattan în timpul Uraganului Sandy.

Cele opt episoade acoperă o perioadă de 25 de ani și prezintă povestea din mai multe unghiuri și din diferite perioade de timp - înainte și după jaf.

"Kaleidoscope" este creat de Eric Garcia, iar rolurile principale sunt interpretate de Giancarlo Esposito, Paz Vega, Rufus Sewell, Tati Gabrielle, Peter Mark Kendall, Rosaline Elbay, Jai Courtney și Niousha Noor.

TRAILER Kaleidoscope:

Trending