Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Află povestea trupei Daisy Jones & the Six, inspirată de Fleetwood Mac - TEASER

Amazon Prime va găzdui "Daisy Jones & the Six", un serial despre o trupă fictivă din anii '70, cu un sound asemănător celebrilor Fleetwood Mac. Producția beneficiază de un trailer oficial, dar și de o serie de piese ce se vor găsi pe coloana sonoră. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Teaser "Daisy Jones & the Six"
Teaser "Daisy Jones & the Six" │ FOTO: captură YouTube / Prime Video

Bazat pe romanul lui Taylor Jenkins Reid din 2019, "Daisy Jones & the Six" urmărește ascensiunea și destrămarea dureroasă a unei renumite trupe de rock. Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley, o interpretează pe Daisy, iar actorul Sam Claflin este rock starul Billy Dunne, prins între pasiunea pentru muzica sa și viața de familie.

Distribuția este completată de Suki Waterhouse în rolul lui Karen, Sebastian Chacon este Warren, Josh Whitehouse îl interpretează pe Eddie și Will Harrison pe Graham. Timothy Olyphant îl joacă pe Rod Reyes, Tom Wright este Teddy Price, iar Nabiyah Be o portretizează pe Simone Jackson. Mai mult, actorii își vor interpreta personajele îmbătrânite, în cadre stil documentar, plasate la 20 de ani după perioada de glorie a trupei.

Teaserul serialului înglobează și single-ul principal, "Regret Me", un duet de vis între Jones (Riley Keough) și Billy Dunne (Sam Claflin). Vocile lui Keough și Claflin se îmbină frumos, pe fundalul unui instrumental rock-n-roll-ului, specific anilor '70.

"Regret Me" este extrasă de pe "Aurora", albumul de debut al trupei. Materialul conține 11 melodii și a fost realizat de compozitorul, producătorul și multi-instrumentistul Blake Mills. El a fost ajutat de Marcus Mumford, Phoebe Bridgers, Jackson Browne și Tony Berg.

TRACKLIST "Aurora":

  1. Aurora
  2. Let Me Down Easy
  3. Kill You to Try
  4. Two Against Three
  5. Look at Us Now (Honeycomb)
  6. Regret Me
  7. You Were Gone
  8. More Fun to Miss
  9. Please
  10. The River
  11. No Words

"Daisy Jones & the Six" este produs de Reese Witherspoon, Lauren Neustadter și Brad Mendelsohn. Scott Neustadter și Michael H. Weber sunt creatorii serialului. Scott Neustadter și Will Graham sunt producători executivi. Serialul debutează pe Amazon Prime pe 3 martie, cu episoade noi în fiecare vineri până pe 24 martie.

TEASER "Daisy Jones & the Six"

Trending