Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

SAGA Festival reintroduce achiziția de bilete în rate egale

SAGA este primul festival din România care a introdus payment plan încă de la prima ediție, tocmai pentru a permite cât mai multor oameni accesul într-o experiență intensă de trei zile cu muzică electronică a celor mai cunoscuți artiști și DJ din lume. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Joel Corry la Saga Festival pe 4 iunie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

La cererea publicului, SAGA Festival reintroduce Payment Plan, un produs prin care abonamentul pentru cele 3 zile de distracție poate fi achiziționat la un preț special, cu doar 5 euro depozit și 4 rate egale. Astfel, prețul final al biletului este de 80 de euro, cea mai avantajoasă ofertă a unui festival care în doar câteva zile de când a fost lansată, a fost deja accesată de aproximativ 3000 de festivalieri.

"Ne dorim ca și în 2023, cât mai mulți iubitori de muzică să facă parte din universul SAGA, să trăiască 3 zile pline de momente unice create de cei mai mari artiști ai lumii, așa că am reintrodus payment plan, pentru a putea fi accesibil oricui dorește să își înceapă vara alături de noi la Romaero", a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.

SAGA Festival pregătește cea de-a treia ediție, ce va avea loc între 23-25 iunie la Romaero Băneasa, un eveniment cu peste 150 de artiști, producție impresionantă, scene grandioase, surprize și multă distracție pe durata celor trei zile de show memorabile pentru cei peste 200 000 de festivalieri care vor fi așteptați la București.

În 2022,  SAGA Festival a avut loc la Arena Națională din București și a reunit pesate 150.000 de oameni în cele trei zile de festival. Marshmello, Salvatore Ganacci, Tiesto, DJ Snake, Afrojack, Deadmau5, Timmy Trumpet, Fedde Le Grand, Black Coffee, Fisher, Meduza, Oxia, Hot Since 82 și Sickick sunt doar câțiva dintre artiștii care au urcat pe scenele SAGA. Poți urmări galeriile de poze de la festival din prima zia doua zi și a treia zi.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 23 iunie 2023

SAGA Festival 2023

Loc
Romaero
Comentează

Trending