Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Robbie Williams se împrietenește cu motanul Felix, într-o reclamă la mâncarea pentru pisici - VIDEO

Robbie Williams și motanul Felix ne spun că "e grozav să fii pisică", într-o nouă reclamă la hrana pentru feline. Cei doi sunt niște adevărate staruri internaționale, însă Felix reușește să îi ia fața muzicianului. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Robbie Williams și motanul Felix
Robbie Williams și motanul Felix │ FOTO: captură YouTube / PURINA Romania

Robbie Williams a bifat o colaborare surprinzătoare. Artistul de 48 de ani apare într-o reclamă la mâncarea Purina Felix. Nu este singur, ci însoțit de o vedetă cu prestanță: nimeni altul decât simpaticul motan Felix.

Robbie și Felix se pregătesc să apară în lumina reflectoarelor, cu un recital de excepție. Muzicianul cântă acompaniat de o orchestră, dar adevărata vedetă a momentului este motanul Felix. El cucerește cu prezența și cu năzbâtiile de care dă dovadă. Îl părăsește pe Robbie și se duce la instrumentiști, satisfăcându-și curiozitatea de pisică. Revine la partenerul său de scenă doar când acesta îi oferă o gustare delicioasă marca Purina.

VIDEO: Robbie Williams și motanul Felix

„Sunt noua voce a lui Felix. Am fost un fan de multă vreme al pisicilor, am avut mulți prieteni feline de-a lungul anilor și, după ce le-am studiat comportamentul fascinant, pot spune cu încredere: Este grozav să fii o pisică.” - a transmis Robbie.

Melodia va fi disponibilă și pe Spotify, în curând.

Robbie Williams este cunoscut pentru hit-uri ca "Let Me Entertain You", "Angels", "Millenium", "She's the One" sau "I've Been Expecting You". Artistul deține și Guinness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie.

Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari muzicieni, dar și entertaineri. El revine în România vara aceasta cu un show în Piața Constituției. Este vorba despre Summer in the City, un festival în care este headliner alături de Sam Smith.

Comentează

Trending