Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Reprezentanții a două festivaluri din Marea Britanie vin la Mastering the Music Business 2023

Zeci de speakeri români și internaționali din industria muzicală vor participa și anul acesta la Mastering the Music Business, locul unde vor dezbate cele mai de interes subiecte din lumea muzicală și se vor întâlni cu artiști și profesioniști din domeniu.

Publicat

pe

Mastering the Music Business 2023
Mastering the Music Business 2023

Cea de-a opta ediție a conferinței MMB (Mastering the Music Business), cel mai mare eveniment al industriei muzicale din România, va avea loc la București, între 5 și 7 septembrie 2023 la Hotel Caro. Printre primii speakeri confirmați se numără Lisa Nasta, Andy Jones, Juliana Voloz, Jurjak, Edi Petroșel, Cosmin Sipoș, Cosmin Ionescu, iar mulți alții urmează să fie anunțați.

"După șapte ediții, pot să afirm, fără să simt că exagerez, că Mastering the Music Business a devenit cel mai important eveniment profesional din industria muzicală românească și, în mod sigur, cel mai vizibil și mai apreciat pe plan internațional. În acești ani, sute de profesioniști din întreaga lume ne-au călcat pragul și mii de colegi din industria locală, specialiști, artiști, antreprenori sau simpli iubitori de muzică, au putut să-i cunoască pe oamenii ăștia, să le pună întrebări, să le ceară sfaturi, să ia prânzul împreună sau chiar să-și expună muzica în fața lor și nu în ultimul rând să demareze proiecte comune. Mi se pare extraordinar că reușim să unim aceste lumi și cred că MMB este piesa de puzzle care completează perfect peisajul industriei muzicale din România", a declarat Anca Lupeș, fondatoarea conferinței MMB

Primii speakeri confirmați la MMB 2023

Lisa Nasta - event manager și festival programmer pentru mai multe festivaluri din Marea Britanie, cum ar fi Glastonbury, WOMAD sau Weyfest. De asemenea, Lisa coordonează programe muzicale educaționale și este director al Re-Play Music, un proiect comunitar non-profit care donează instrumente muzicale, organizează activități educaționale și recreative pentru copii și este permanent prezent la Kidz Field, în cadrul Glastonbury Festival.

Andy Jones - co-fondator al festivalului internațional anual de showcase FOCUS Wales. Festivalul este unul dintre cele mai mari de gen din Europa, iar în 2023 va primi peste 20.000 de festivalieri și peste 250 de trupe din întreaga lume ce vor concerta pe 20 de scene.

Juliana Voloz - membru fondator al Asociației Global Independent Music Agents. Juliana are peste 15 ani de experiență ca agent de booking și ca organizator de proiecte muzicale internaționale, festivaluri de showcase și susține programe de mentorat pentru artiști, agenți și manageri.

Edi Petroșel - membru fondator și toboșar al trupei Holograf. Alături de trupa sa, în cei 46 de ani de carieră, Edi a participat la lansarea a 20 de albume, 3 DVD-uri și numeroase compilații și a concertat în mii de concerte atât în țară, cât și în afara ei.

Jurjak - muzician, regizor și artist vizual, a devenit rapid unul dintre cei mai populari artiști de alternativ din România. Jurjak a lansat până acum trei albume de studio și a regizat o mulțime de videoclipuri.

Cosmin Sipoș - Managing partner și specialist în marketing digital în cadrul Kooperativa 2.0, cu peste cinci ani de experiență în dezvoltare de strategii și implementarea campaniilor PPC. Cosmin deține și un know-how aprofundat al industriei muzicale românești.

Cosmin Ionescu - co-fondator al agenției Overground Music unde lucrează cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală locală -  byron, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks și multe altele. Cosmin este și co-fondator al conferinței Mastering The Music Business, unde se ocupă de programul festivalului de showcase.

Bilete MMB 2023:

Biletele pentru MMB s-au pus în vânzare online, cu prețuri pornind de la 10 euro. Acestea includ acces la conferință, dar și la recepții, cocktailuri și alte evenimente de networking organizate în cadrul evenimentului. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesați agenda InfoMusic.

Trending