Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Nicolas Cage devine Dracula în pelicula "Renfield" - TRAILER

Contele Dracula beneficiază de o nouă portretizare odată cu filmul "Renfield". Comedia de groază a primit și un trailer oficial pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Publicat

pe

Nicolas Cage în trailerul "Renfield"
Nicolas Cage în trailerul "Renfield" │ FOTO: captură YouTube / Universal Pictures

"Renfield" nu este ca orice film despre Dracula lansat până acum. În ciuda așteptărilor, nu vampirul însetat de sânge este personajul principal. Protagonistul și cel care dă și numele filmului este Renfield (interpretat de Nicholas Hoult), mâna dreaptă a contelui transilvănean.

La început, Renfield era un servitor devotat. Treptat, personajul devine dezamăgit și dezgustat de faptele teribile ale stăpânului său. Renfield încearcă să facă față dificultăților, chiar merge la terapie pentru a fi ajutat să "iasă dintr-o relație toxică".

Spre norocul lui, Renfield o întâlnește pe polițista Rebecca Quincy și se îndrăgostește numaidecât. Acest eveniment îl impulsionează și mai tare să rupă relația cu contele Dracula.

În scrierile lui Bram Stoker, Renfield a fost descris ca un deținut delirant dintr-un azil de nebuni care mânca creaturi vii pentru a deveni nemuritor. Stoker dezvăluie în cele din urmă că aceste acte ciudate sunt rezultatul manipulării lui Dracula.

"Renfield" este regizat de Chris McKay (The Lego Batman Movie), cu Ryan Ridley (Rick și Morty) scriind scenariul bazat pe o poveste de Robert Kirkman (The Walking Dead). Distribuția este completată de Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo și Bess Rouss. Filmul apare în cinematografe pe 14 aprilie.

TRAILER "Renfield":

Trending