Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Nepotul lui Michael Jackson îl joacă pe regele muzicii pop în filmul biografic "Michael"

Filmul biografic despre legendarul Michael Jackson și-a adjudecat protagonistul. Este vorba despre nimeni altul decât Jaafar Jackson, nepotul în vârstă de 26 de ani al regelui muzicii pop. Detalii și foto în articol.

Publicat

pe

Michael Jackson și Jaafar
Michael Jackson și Jaafar │ FOTO: Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour (FOTO: Michael Jackson) / captură YouTube - videoclip "Got Me Singing"

Filmul "Michael" va fi regizat de Antoine Fuqua și îl va avea în rolul principal pe Jaafar Jackson. Tânărul de 26 de ani este fiul lui Jermaine Jackson, fratele mai mare al lui Michael și fost membru al trupei Jackson 5. Jaafar este cântăreț și dansator, iar în 2019 a lansat o melodie intitulată "Got Me Signing".

"Este incredibil de emoționant să-l vezi pe Jaafar cum îl aduce la viață pe Michael. Am avut o conexiune spirituală când l-am întâlnit pentru prima dată pe Jaafar, care are o abilitate naturală de a-l imita pe Michael și o chimie atât de grozavă cu camera", a declarat regizorul Antoine Fuqua.

Jaafar a publicat și o imagine pe contul său de Instagram, prin care își confirmă rolul. Tânărul poartă o pălărie și prezintă o poziție de dans, exact cum făcea răposatul său unchi.

"Michael" va descrie povestea complexă și complicată a omului care a devenit cunoscut întregii lumi drept regele muzicii pop. Filmul va explora toate aspectele vieții sale și cele mai emblematice performanțe, care l-au transformat într-unul dintre cei mai mari entertaineri ai tuturor timpurilor. În același timp, va urmări și acuzațiile de pedofilie care i-au marcat ultimii ani din viață. Jackson a negat incriminările de abuz sexual asupra copiilor și a fost găsit nevinovat, dar acuzațiile au continuat să-i umbrească cariera.

"Michael" este realizat cu acordul moștenitorilor lui Michael Jackson și producția va începe anul acesta. Scenariul este scris de John Logan, iar filmul este produs de Graham King, câștigător al Oscarului pentru "The Departed" (2006) și de trei ori nominalizat pentru "The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) și "Bohemian Rhapsody" (2018). Cel din urmă film a câștigat patru premii Oscar, inclusiv la categoria "cel mai bun actor" - Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.

Comentează

Muzică și film

Filmul biografic despre Michael Jackson și-a completat distribuția; ce actori îi joacă pe membrii Jackson 5

Opt actori au fost aleși pentru a-i interpreta pe Jermaine, Marlon, Tito și Jackie Jackson la vârste diferite. Aceștia li se alătură lui Juliano Krue Valdi și Jaafar Jackson, care îl vor portretiza pe Michael Jackson. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour
Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour │ FOTO: Michael Jackson

După ce Jaafar Jackson, nepotul lui Michael Jackson, a fost ales să-l interpreteze pe regele muzicii pop, iar Juliano Krue Valdi, în vârstă de 9 ani, să portretizeze o versiune mai tânără a lui Jackson, fanii regretatului artist au așteptat cu nerăbdare să vadă ce actori vor completa restul familiei Jackson.

Colman Domingo, actor nominalizat la Premiile Oscar 2024 la categoria "Cel mai bun actor" pentru filmul "Rustin", va intra în pielea lui Joe Jackson. Soția sa, și mama lui Michael Jackson, Katherine, va fi interpretată de Nia Long. Miles Teller va deveni avocatul John Branca.

În ceea ce privește grupul Jackson 5, implicit frații lui Michael Jackson, aceștia vor beneficia de câte doi actori fiecare, pentru versiunea tânără și versiunea mai matură. Astfel:

Jermaine Jackson

  • Jayden Harville - versiunea tânără
  • Jamal R. Henderson - versiunea mai matură

Marlon Jackson

  • Jaylen Lyndon Hunter - versiunea tânără
  • Tre Horton - versiunea mai matură

Tito Jackson

  • Judah Edwards - versiunea tânără
  • Rhyan Hill - versiunea mai matură

Jackie Jackson

  • Nathaniel Logan McIntyre - versiunea tânără
  • Joseph David-Jones - versiunea mai matură

Filmul "Michael" este regizat de Antoine Fuqua și va avea premiera pe 18 aprilie 2025. Scenariul este scris de John Logan, iar filmul este produs de Graham King, câștigător al Oscarului pentru "The Departed" (2006) și de trei ori nominalizat pentru "The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) și "Bohemian Rhapsody" (2018). Cel din urmă film a câștigat patru Premii Oscar, inclusiv la categoria "cel mai bun actor" - Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.

Citește în continuare

Muzică și film

Filmul biografic despre Michael Jackson va avea premiera în 2025

"Michael", filmul biografic despre regele muzicii pop, îl va avea în rolul principal pe nepotul regretatului artist, Jaafar Jackson.

Publicat

pe

Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour
Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour │ FOTO: Michael Jackson

Michael Jackson va reveni pe marele ecran pe 18 aprilie 2025 cu "Michael", un film biografic regizat de Antoine Fuqua. Producția peliculei va începe pe 22 ianuarie 2024.

"Michael" va aduce în fața telespectatorilor o portretizare captivantă și sinceră a genialului, dar și a complicatului om care a devenit regele muzicii pop. Filmul va prezenta suișurile și coborâșurile călătoriei sale, de la creativitatea incontestabilă la luptele personale. Pentru prima oară, publicul va arunca o privire în culisele vieții și carierei unuia dintre cei mai influenți artiști pe care i-a cunoscut lumea.

Filmul este realizat cu acordul moștenitorilor lui Michael Jackson. Scenariul este scris de John Logan, iar filmul este produs de Graham King, câștigător al Oscarului pentru "The Departed" (2006) și de trei ori nominalizat pentru "The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) și "Bohemian Rhapsody" (2018). Cel din urmă film a câștigat patru premii Oscar, inclusiv la categoria "cel mai bun actor" - Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.

Jaafar Jackson, cel care îl va portretiza pe Michael Jackson, este fiul lui Jermaine Jackson, fratele mai mare al lui Michael și fost membru al trupei Jackson 5. Jaafar este cântăreț și dansator, iar în 2019 a lansat o melodie intitulată "Got Me Signing".

Citește în continuare

Trending