Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Maneskin a lansat albumul "Rush" - TRACKLIST și VIDEO

Maneskin a lansat albumul "Rush" printr-o ceremonie nupțială la care au participat mai multe nume importante din industria muzicală. Te invităm să citești mai multe detalii despre materialul discografic și să vezi clipul de la evenimentul de lansare.

Publicat

pe

Maneskin (2023)
Maneskin (2023) │ FOTO: Sony Music

"Rush" a fost lansat astăzi, 20 ianuarie, și conține 17 melodii. Noul album este bilingv, cu piese atât în limba engleză, cât și în italiană. Astfel, muzicienii celebrează originea lor și mulțumesc fanii mai vechi ai trupei. În același timp, melodiile în engleză sunt mărturia succesului internațional pe care au început să îl atingă după câștigarea concursului Eurovision 2021.

"Rush" a fost înregistrat în 2021, în Los Angeles. Cei patru artiști au lucrat la proiect cu producătorul suedez Max Martin. Acesta este cunoscut pentru o serie de colaborări cu nume celebre din industria muzicală precum Britney Spears, Katy Perry, Taylor Swift sau Pink.

Maneskin au sărbătorit lansarea noului album printr-o ceremonie intitulată "Married in a Rush". Cei patru s-au îmbrăcat în alb și s-au "căsătorit". Printre invitați s-au numărat Machine Gun Kelly, Alessandro Michele (desiger italian de modă), oameni din presă, reprezentați Spotify, dar și fani.

De-a lungul ultimelor luni, Maneskin le-a prezentat ascultătorilor părți din album. De exemplu, primul single lansat a fost "Mammamia" (octombrie 2021). La Eurovision 2022 din Torino, Maneskin a interpretat piesa "Supermodel". Melodia "Gasoline" a fost scrisă ca un tribut adus Ucrainei, aspect menționat de solistul Damiano la festivalul Coachella 2022. Cel mai proaspăt single este "Gossip", în colaborare cu Tom Morello, chitaristul Rage Against the Machine.

TRACKLIST "Rush":

  1. Own My Mind
  2. Gossip feat. Tom Morello
  3. Timezone
  4. Bla Bla Bla
  5. Baby Said
  6. Gasoline
  7. Feel
  8. Don't Wanna Sleep
  9. Kool Kids
  10. If Not For You
  11. Read Your Diary
  12. Mark Chapman
  13. La Fine
  14. Il Dono Della Vita
  15. Mammamia
  16. Supermodel
  17. The Loneliest
Comentează

Industria muzicala

Damiano David face aluzie la o carieră solo, în afara Maneskin

Maneskin a avut un an de foc, între lansarea albumului "Rush", un turneu global şi apoi o relansare a aceluiaşi album cu extra piese. Acum fanii află o veste care i-ar putea îngrijora şi anume că solistul Damiano David se gândeşte la o carieră solo.

Publicat

pe

Videoclip Maneskin Valentine
Videoclip Maneskin Valentine │ FOTO: Maneskin

Proaspăt sosiţi din etapa japoneză a turneului global, cei de la Maneskin au acordat un interviu recent în cadrul "The Allison Hagendorf Show". Acolo solistul a fost întrebat dacă ar face vreodată muzica în afară formaţiei italiene.

Iată răspunsul lui Damiano:

"De ce nu? Cred că ar putea fi un lucru foarte sănătos şi un lucru foarte distructiv. Singurul lucru care contează este cum te înţelegi cu trupa, pentru că trupa, ea e cea care mi-a dat tot ce am. Şi dacă am vreodată şansa să fac un proiect solo, trebuie să mă gândesc că e mulţumită lucrurilor făcute cu grupul.

Aceea este fundaţia mea. De acolo vin. Acolo m-am dezvoltat ca artist. Şi mai ales, sunt cei trei oameni care m-au susţinut întotdeauna şi mi-au ţinut spatele pe scenă. Şi întotdeauna am avut acest scut al trupei mele, al muzicienilor mei. Dacă eu greşesc, ei mă vor salva. Dacă ei greşesc, eu îl salvez.

Deci, asta e o dinamică care mă sperie, gândindu-mă la ea, că dacă într-o zi o să am un proiect solo, voi fi singur. Va fi totul pe umerii mei. "

Damiano a mai explicat şi că el crede că un proiect solo l-ar putea ajuta cu creativitatea în cadrul Maneskin, dar va ajuta şi ca fanii să înţeleagă grupul mai bine. A menţionat şi că vine un moment când fiecare artist trebuie să facă propriul proiect, să îşi definească mai bine personalitatea.

Trupa a lansat în toamna lui 2023 ediţia deluxe a albumului "Rush!", care include 5 piese noi, printre care şi "Honey (Are U Coming?)" sau "Valentine". Maneskin a început deja să fie cunoscută pentru faptul că în fiecare ţară în care merge cântă coveruri după hituri locale. I-am auzit cântând piese de la Dolly Parton, Juanes, Franz Ferdinand şi mulţi alţii.

Citește în continuare

Trending