Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Justin Bieber și-a vândut catalogul muzical pentru 200 de milioane de dolari

Justin Bieber, unul dintre cei mai bine vânduți cântăreți contemporani, se alătură unui grup tot mai mare de artiști care își vând discografiile. Află ce înseamnă acest lucru atât pentru Bieber, cât și pentru compania care plătit 200 de milioane de dolari pentru muzica lui.

Publicat

pe

Justin Bieber
Justin Bieber │ FOTO: Captură YouTube

Compania Hipgnosis Songs Capital a achiziționat drepturile lui Bieber asupra catalogului său muzical. Afacerea a avut un preț de aproximativ 200 de milioane de dolari, devenind cea mai profitabilă pentru orice artist din generația lui Bieber. Este, de asemenea, cea mai mare achiziție a companiei Hipgnosis până în prezent, acoperind toate cele 290 de titluri din catalogul lui Bieber, lansate înainte de 31 decembrie 2021.

Hipgnosis Songs Capital deține acum controlul asupra unora dintre cele mai mari hituri din ultimii ani, printre care "Baby" și "Sorry". Acest lucru înseamnă că Hipgnosis va primi o sumă de bani de fiecare dată când o melodie pe care o deține este ascultată pe serviciile de streaming sau folosită pe radio, TV sau în filme.

În mod normal, cataloagele mai noi, cum ar fi cel al lui Bieber, sunt considerate investiții mai riscante, deoarece pot să nu fie susținute de trecerea timpului. De multe ori se vând pentru sume mai mici decât cataloagele artiștilor cu o anumită "istorie". Cu toate acestea, succesul lui Bieber a fost de netăgăduit încă de la albumul său de debut din 2009, "My World".

În ceea ce-l privește pe Justin Bieber, el a avut de ales - să continue să culeagă recompensele de fiecare dată când unul dintre hiturile sale este difuzat sau să încaseze acum și să vândă drepturile pentru o sumă forfetară. Artistul de 28 de ani a ales a doua variantă. De asemenea, melodiile lui Bieber vor continua să fie administrate de Universal Music, casa de discuri cu care a colaborat artistul.

Justin Bieber are o perioadă mai liniștită în carieră. Cântărețul s-a văzut nevoit să amâne concertele rămase din turneul "Justice" pentru o perioadă nedeterminată. Turneul, care inițial era programat să debuteze în 2020, a fost amânat și reprogramat de mai multe ori, inițial din cauza pandemiei, iar recent din cauza sindromului Ramsay Hunt care i-a provocat lui Bieber paralizie facială.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending