Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Încep filmările pentru o peliculă despre Michael Jackson

Michael Jackson va deveni subiectul unui nou proiect cinematografic, ale cărui filmări vor începe anul acesta. Pelicula va fi regizată de Antoine Fuqua. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour
Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour │ FOTO: Michael Jackson

Antoine Fuqua urmează să regizeze "Michael", o dramă despre povestea complexă de viață a celebrului cântăreț Michael Jackson. Scenariul este scris de John Logan, iar filmul este produs de Graham King, câștigător al Oscarului pentru "The Departed" (2006) și de trei ori nominalizat pentru "The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) și "Bohemian Rhapsody" (2018). Cel din urmă film a câștigat patru premii Oscar, inclusiv la categoria "cel mai bun actor" - Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.

"Michael" va oferi publicului o imagine profundă și nedescoperită a regelui muzicii pop. Filmul va explora toate aspectele vieții lui Michael, inclusiv cele mai emblematice performanțe ale sale, care l-au transformat într-unul dintre cei mai mari entertaineri ai tuturor timpurilor. În același timp, va urmări și de acuzațiile de pedofilie care i-au marcat ultimii ani din viață.

"Primele producții din cariera mea au fost videoclipuri muzicale și încă simt că îmbinarea filmului cu muzica este o parte însemnată a ceea ce sunt. Pentru mine, nu există niciun alt artist cu puterea, carisma și geniul muzical absolut al lui Michael Jackson. Am fost influențat să fac videoclipuri muzicale urmărindu-i activitatea - primul artist de culoare care a cântat în heavy rotation pe MTV. Muzica lui și acele imagini fac parte din viziunea mea asupra lumii, iar șansa de a-i spune povestea pe ecran alături de muzica lui a fost de neratat", a spus regizorul Antoine Fuqua.

Fuqua finalizează în prezent "The Equalizer" 3 cu Denzel Washington și este de așteptat să înceapă producția pentru "Michael" la scurt timp după aceea. Recent, el a mai regizat "Emancipation", cu Will Smith în rolul principal.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Nepotul lui Michael Jackson îl joacă pe regele muzicii pop în filmul biografic "Michael"

Filmul biografic despre legendarul Michael Jackson și-a adjudecat protagonistul. Este vorba despre nimeni altul decât Jaafar Jackson, nepotul în vârstă de 26 de ani al regelui muzicii pop. Detalii și foto în articol.

Publicat

pe

Michael Jackson și Jaafar
Michael Jackson și Jaafar │ FOTO: Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour (FOTO: Michael Jackson) / captură YouTube - videoclip "Got Me Singing"

Filmul "Michael" va fi regizat de Antoine Fuqua și îl va avea în rolul principal pe Jaafar Jackson. Tânărul de 26 de ani este fiul lui Jermaine Jackson, fratele mai mare al lui Michael și fost membru al trupei Jackson 5. Jaafar este cântăreț și dansator, iar în 2019 a lansat o melodie intitulată "Got Me Signing".

"Este incredibil de emoționant să-l vezi pe Jaafar cum îl aduce la viață pe Michael. Am avut o conexiune spirituală când l-am întâlnit pentru prima dată pe Jaafar, care are o abilitate naturală de a-l imita pe Michael și o chimie atât de grozavă cu camera", a declarat regizorul Antoine Fuqua.

Jaafar a publicat și o imagine pe contul său de Instagram, prin care își confirmă rolul. Tânărul poartă o pălărie și prezintă o poziție de dans, exact cum făcea răposatul său unchi.

"Michael" va descrie povestea complexă și complicată a omului care a devenit cunoscut întregii lumi drept regele muzicii pop. Filmul va explora toate aspectele vieții sale și cele mai emblematice performanțe, care l-au transformat într-unul dintre cei mai mari entertaineri ai tuturor timpurilor. În același timp, va urmări și de acuzațiile de pedofilie care i-au marcat ultimii ani din viață. Jackson a negat incriminările de abuz sexual asupra copiilor și a fost găsit nevinovat, dar acuzațiile au continuat să-i umbrească cariera.

"Michael" este realizat cu acordul moștenitorilor lui Michael Jackson și producția va începe anul acesta. Scenariul este scris de John Logan, iar filmul este produs de Graham King, câștigător al Oscarului pentru "The Departed" (2006) și de trei ori nominalizat pentru "The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) și "Bohemian Rhapsody" (2018). Cel din urmă film a câștigat patru premii Oscar, inclusiv la categoria "cel mai bun actor" - Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.

Citește în continuare

Trending