Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Pamela Anderson devine eroul propriei vieți în documentarul "Pamela, a love story" - TRAILER

Netflix a lansat trailerul oficial pentru "Pamela, a love story", un documentar ce are premiera pe 31 ianuarie. Mai multe detalii despre peliculă în articol.

Publicat

pe

Trailer "Pamela, a love story"
Trailer "Pamela, a love story" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Regizat de Ryan White, documentarul va urmări parcursul unei tinere dintr-un orășel către celebritate și succes. În același timp, pelicula va acoperi și părțile mai puțin spectaculoase ale vedetelor: scandalurile și opresiunile mediatice.

Trailerul proaspăt lansat face referire și la seria "Pam and Tommy", despre care Pamela Anderson mărturisește:

"Am blocat din mintea mea amintirea casetei furate pentru a supraviețui, iar acum că totul a revenit, mă simt dezgustată. Vreau să iau controlul asupra poveștii pentru prima dată".

Documentarul se concentrează pe evenimente dificile din viața Pamelei, pe batjocura pe care a îndurat-o în anii '90. În acest sens, este prezentat un clip în care un intervievator o întreabă: "Ai vrut să fii o actriță serioasă?" și apoi râde când Anderson răspunde: "Sunt o actriță serioasă".

"Pamela, a love story" prezintă, de asemenea, repetiții de dans, imagini personale de arhivă și interviuri cu apropiații actriței de 55 de ani.

TRAILER "Pamela, a love story":

Trending