Urmărește-ne în Social Media

Sport & Divertisment

Chris Stapleton va cânta imnul Statelor Unite la Super Bowl 2023

Chris Stapleton, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți americani de muzică country, va cânta imnul național la Super Bowl 2023. Află ce alte nume completează programul artistic.

Publicat

pe

Chris Stapleton interpretând Tennessee Whiskey (Austin City Limits Performance)
Chris Stapleton interpretând Tennessee Whiskey (Austin City Limits Performance) │ FOTO: captură YouTube / Chris Stapleton www.youtube.com

Câștigător a opt Premii Grammy, Chris Stapleton va susține unul dintre cele mai importante momente artistice la Super Bowl 2023 - interpretarea imnului național al Statelor Unite. Evenimentul are loc pe 12 februarie, la Stadionul State Farm din Glendale, Arizona..

Cântăreața pop-R&B Babyface va cânta "America the Beautiful", iar actrița câștigătoare a premiului Emmy, Sheryl Lee Ralph, va cânta "Lift Every Voice and Sing".

În numele Asociației Naționale a Surzilor, actorul Troy Kotsur va interpreta imnul național în limbajul semnelor. Pentru rolul său din filmul "Coda", Kotsur a devenit a doua persoană surdă care a câștigat vreodată un Oscar, la categoria "Cel mai bun actor în rol secundar".

Colin Denny, un surd de origine nativ-americană, va interpreta în limbajul semnelor "America the Beautiful", iar artista Justina Miles va reda piesa "Lift Every Voice and Sing". Ea va prezenta, de asemenea, în limbajul semnelor show-ul halftime al ediției de anul acesta Super Bowl.

Rihanna este marea vedetă a evenimentului de luna viitoare. Artista de 34 de ani va susține un recital în cadrul Super Bowl Halftime Show. Recent, ea a oferit un teaser video, incitându-și fanii cu privirea la momentul său live.

Comentează

Muzică nouă

Slash a lansat un cover după Fleetwood Mac, piesa "Oh Well", cu Chris Stapleton

Slash a lansat încă un single de pe albumul său de coveruri blues, de această dată piesa "Oh Well", în colaborare cu muzicianul country Chris Stapleton. Avem de-a face cu un cover fabulos după Fleetwood Mac.

Publicat

pe

Coperta album Slash Orgy of the Damned
Coperta album Slash Orgy of the Damned │ FOTO: Slash

Primul single de pe albumul de blues al lui Slash a fost "Killing Floor", iar acum apare și al doilea, "Oh Well". Noul album se numește "Orgy of the Damned" și marchează debutul lui Slash în lumea blues-ului. Va sosi pe 17 mai prin Gibson Records. Revenind la "Oh Well", melodia apărea pe al treilea album de studio Fleetwood Mac, "Then Play On", care a apărut în 1969.

Noua versiune ne aduce vocea gravă a lui Chris Stapleton, care livrează multă emoție și trăire, tipică unui blues bas ticsit de mustrări. Livrarea sa se potrivește perfect cu modul tipic de sud al Statelor Unite în care Slash își livrează notele. Piesa "Oh Well" a avut parte de multe coveruri de-a lungul anilor, de la Tom Petty and the Heartbreakers până la Kenny Wayne Shepherd și ZZ Top, mulți și-au încercat norocul, inclusiv Haim, Aerosmith, Joe Jackson și Eels. Slash ne oferă și o doză de rock 'n roll spre final și un solo fabulos. Albumul cel nou al lui Slash are și rol de omagiu pentru blues-ul clasic. Include o serie de soliști cu nume mari în colaborări, precum Gary Clark Jr., Billy Gibbons de la ZZ Top, Dorothy, Iggy Pop, Demi Lovato, Paul Rodgers, Beth Hart și Chris Robinson.

Slash a cântat pe album alături de colegii săi din Blues Ball în anii 1990. Este vorba despre basistul Johnny Griparic și clăparul Teddy "ZigZag" Andreadis. Toboșarul Michael Jerome și solistul/chitaristul Tash Neal întregesc acest lineup solid. Slash ne oferă coveruri după Robert Johnson, T. Bone Walker, Steppenwolf, Albert King, Stevie Wonder și Willie Dixon.

Pe Slash l-am văzut live în România la final de iulie 2023, la concertul Guns 'N Roses de la Arena Naţională, pentru mai bine de 3 ore de sudoare şi virtuozitate.

Citește în continuare

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending