Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

ZAZ concertează la Sala Palatului în 2023

Cântăreaţă ZAZ, una dintre cele mai îndrăgite vedete ale Franţei, va concerta la Sala Palatului, în cadrul turneului "Organique Tour". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

ZAZ
ZAZ

Concertul ZAZ va avea loc pe 11 iunie 2023 și face parte din noul turneu al artistei, denumit "Organique Tour". Și, într-adevăr, melodiile incluse pe lista concertelor sunt organice, aproape de natura. Publicul va putea să simtă şi să vadă imaginea cu totul specială şi unică a cântăreței, să descopere noi fațete ale creativității sale, să se apropie de misterioasa ZAZ.

Pe numele său real, Isabelle Geffroy, s-a născută pe data de 1 mai 1980, în Tours, Franţa. Mama ei a fost profesoară de limba spaniolă și tatal său a lucrat pentru o companie de energie electrică. ZAZ a studiat la Conservator, cântă la vioară, la chitară şi la pian. Artista a cântat, de asemenea, în cor şi şi-a început activitatea muzicală în diferite grupuri de folk, soul, jazz și blues.

Primul său succes notabil a venit cu piesa "Je veux", în 2010, fiind cântecul anului în multe țări ale lumii, ceea ce i-a adus o mare faimă tinerei cântăreţe. Vocea răgușită și senzuală a fascinat, pur și simplu! Japonia, Egipt, Canada, Brazilia, Maroc, printre țările unde a primit multe premii la diferite competiții și festivaluri, unde a primit discuri de platină, de diamant. Lumea descoperea un glas nou, strălucitor, îndrăzneț, gata pentru orice experimente muzicale creative.

ZAZ a cântat în săli uriașe de cealaltă parte a Atlanticului, în legendarele cafenele pariziene prin care treceau cântece celebre, în celebrele săli din Londra și Paris, și a devenit proprietara unor prestigioase premii naționale de muzică.

A lansat cinci albume, ultimul în 2021. Cântăreața l-a intitulat "Isa", după cum îi spun prietenii. Discul este un album conceptual, un fel de întoarcere la tine, la lumea ta interioară. A fost rodul reflecției într-o perioadă dificilă pentru toată lumea în timpul pandemiei și a servit drept bază pentru turneul ei de luni de zile, care a început în 2021, după o pauză forțată.

Cântăreața a reușit să creeze o paletă muzicală strălucitoare. La viața în "roz" (celebra melodie a lui Edith Piaf), ZAZ a adăugat o culoare verde strălucitoare. Este o apărătoare înflăcărată a mediului și chiar și-a creat propria fundație. Ea iubește și luptă pentru viață pe acest Pământ. Și cântă despre ea.

Bilete concert ZAZ la Sala Palatului:

Biletele pentru concert se găsesc online, la prețuri cuprinse între 139 și 399 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesați agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 11 iunie 2023

ZAZ

Loc
Sala Palatului

Trending