Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2022: Cine sunt concurenții care merg în live-uri, după etapa knockout-urilor

Pe 2 decembrie au avut loc knockout-utile de la Vocea României 2022, în urma cărora am aflat ce concurenți vor ajunge în edițiile live. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești momentele muzicale.

Publicat

pe

Vocea României 2022
Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Vocea României le-a adus din nou românilor emoție, efervescență, bucurie și le-a asigurat o seară de vineri în care muzica s-a îmbinat perfect cu dansul și cu discuțiile savuroase ale antrenorilor. Emisiunea s-a aflat în etapa de knockout, despre care Pavel Bartoș a spus:

Fiecare antrenor va trimite în ring, pe rând, câte trei concurenți. Ei vor fi toți pe scenă, vor cânta câte o piesă, iar antrenorul va decide, la final, cu cine merge mai departe. Doar unul rămâne, iar ceilalți doi părăsesc show-ul".

Așadar, seara a început cu 36 de concurenți. Au mai rămas în luptă doar 12. De săptămâna viitoare, în live-uri, deciziile vor fi în totalitate ale publicului. Până atunci, însă, să recapitulăm ediția de knockout de la Vocea României 2022.

Winael Baldus, Veronica Liberati și Magda Suciu - primul trio din echipa Smiley & Theo Rose

Veronica a cântat "It’s raining men". Magda a cântat "Addicted to you", iar Winael a interpretat piesa "A Song For You".

"Wow! M-ați lăsat fără cuvinte, dragilor! Pentru mine, ați cântat foarte frumos cu toții, dar clar cineva a ieșit în evidență. Atât, mulțumesc frumos!", a declarat Denis.

Irina a declarat:

Eu dacă aveam un Golden Buzz, Winael când a cântat, eu îl apăsam să intre direct în finală. A fost excepțional, felicitări! Fetelor, și voi ați fost foarte bine, doar că e greu să te bați cu ce a adus Winale pe tavă. A fost o departajare destul de mare. Mi-a plăcut foarte mult Magda, mi se pare că ai crescut foarte mult de când ai ajuns la Smiley în echipă".

Winael merge mai departe în live-uri.

Laura Oana, Smaranda Marian și Teodor Debu - primul trio din echipa Denis

Laura a cântat "You Shook Me All Night Long". Smaranda a interpretat piesa "Deeper", iar Debu a cântat piesa "Beggin", în varianta celor de la Maneskin.

"Mi se pare că momentele au fost foarte bune. Toți trei ați fost foarte buni, dar mie mi-a plăcut cel mai mult Debu", a comentat Smiley.

Irina a spus:

"Cred că aici se vede cel mai bine cine are zvâcul ăsta de artist pe scenă. La toți m-am distrat și vreau să vă felicit pentru asta. Felicitări, Denis, pentru alegeri".

Tudor Chirilă a adăugat:

"Mie mi-a plăcut Laura pentru că am simțit cât a construit. Smaranda - un moment foarte mișto și foarte diferit de celelalte. Și eu cred că Debu este momentul cel mai adecvat cu sine și cu tot personajul lui și cu cea mai mare energie".

Debu merge mai departe în live-uri.

Ricardo Gabor, Alexandrina Vlad și Andra Botez - primul trio din echipa Irina

Alexandrina a cântat piesa "Born This Way", Ricardo a interpretat emoționanta partitură "Amar Pelos Dois" și Andra a cântat "Hey Jude".

"Îmi place să remarc alegerea pieselor. Am în momentul ăsta o preferință pentru momentul lui Ricardo. Mixul ăsta de voce și de teatralitate m-a dus cu gândul la fado și mi-a plăcut și cum și-a construit momentul ăla în care a scăpat de perucă. Pentru un show de televiziune, e un moment foarte bun", a spus Tudor Chirilă.

Smiley a punctat:

"Momentele au fost frumoase și vreau să vă felicit pentru ce ați făcut, dar cred că niciunul dintre ele nu v-a pus potențialul maxim în valoare. Și eu cred că Ricardo a avut un moment de show, mai cu schepsis".

Theo Rose a adăugat:

"Ricardo, da, la tine a fost emoție, într-adevăr. Cu sufletul, eu aș merge cu tine mai departe, dar acum e aici Andra, care cântă perfect de fiecare dată. Problema e următoarea: cum poate să devină un dezavantaj faptul că tot timpul cânți perfect? Asta te poate și încurca și la tine mi-am dat seama, pentru că în momentul în care cânți fără greșeală, e foarte greu să mai surprinzi".

Andra merge mai departe în live-uri.

Delia Racu, Valeria Marcu și Ruxandra Istrate - primul trio din echipa Tudor

Delia a reinterpretat piesa "Here Comes the Sun" de la The Beatles, Valeria a cântat piesa "Your Song", iar Ruxandra a încântat audiența cu "Break on Through".

"La Valeria am avut o demonstrație de forță. E foarte multă forță acolo și cumva, ascultându-te, îmi pare rău că te-am pierdut, să știi", a spus Irina Rimes.

Smiley a menționat:

"Cred că aici avem de-a face cu două voci care se înscriu în standardele finaliștilor. Aici mă refer la Delia și la Valeria. Dar pe mine mă intrigă cel mai tare dintre toate trei Ruxandra. Nu știu, mă captivează. Nu se încadrează în standardele unui câștigător de Vocea României, dar e un artist pe care l-aș urmări".

Valeria merge mai departe în live-uri.

Bogdan Jeler, Carmen Cușa, Rianna Rusu - al doilea trio din echipa Irina

Bogdan a urcat primul pe scenă cu o interpretare a piesei "War Pigs". Carmen a cântat piesa "Nu am chef azi" și Rianna a electrizat sala cu "Whole Lotta Love".

"Carmen, meritai o piesă mult mai bună pentru voce. Ca stare, Bogdan mi-a plăcut cel mai mult. Ca tehnică, ai putea să spui Rianna, dar mi s-a părut la Rianna că a vrut să ne arate tot pe piesa asta de la Zeppelin. Mie, ca pachet în seara asta, mi-a plăcut cel mai mult Bogdan. Vă felicit pe toți pentru că momentele au fost puternice toate", a fost de părere Tudor.

Smiley a spus:

"Părerea mea e că pe niciunul nu v-a avantajat ce s-a întâmplat pe scenă. Bogdan mi s-a părut foarte rigid, eu te văd în altă poveste. Carmen, a fost teleghidat totul. Ai știut ce aveai de făcut, cumva. Gluma a fost foarte bună, am gustat-o și noi cu toții. E mișto ideea în sine, dar nu cred că piesa te-a avantajat deloc. Rianna parcă a jucat-o mai bine, dar nu cred că genul ăsta de piesă te prinde pe tine".

Rianna merge mai departe în live-uri.

Ionuț Panait, Alexander Buchanan și Ioana Vecerdea - al doilea trio din echipa Tudor

Ionuț a interpretat piesa "Fragile" de la Sting. Alexander a cântat "Many Rivers to Cross" și Ioana a surprins cu "Enter Sandman".

"Knockout-ul ăsta mi se pare că a fost organizat ca să existe o creștere. A fost Ionuț, cu un moment frumos, după care a venit Alexander și ne-a dat câteva palme, iar momentul tău [Ioana] mi s-a părut cu cel mai mare impact pentru sufletul meu", a spus Theo.

Denis a spus cu entuziasm:

"Mi se pare că v-a dat niște piese cu care voi să vă simțiți ca peștele în apă. În cazul Ioanei…nu m-am așteptat. Foarte, foarte tare!"

Ioana merge mai departe în live-uri.

Eduard Stoica, Andreas Mioc și Jessica Lăzărescu - al doilea trio din echipa Smiley & Theo Rose

Eduard a cântat cu sensibilitate piesa "Ochii tăi". Andreas a interpretat piesa "Before You Go", iar Jessica a delectat publicul cu "Ain’t Nobody".

"Cred că dacă ai fi ieșit pe scenă, la un festival, cu piesa asta, ai fi ridicat toate blițurile. Felicitări! Mi-a plăcut foarte mult cum ai cântat. Parcă a fost scrisă pentru tine", a comentat Denis despre interpretarea lui Eduard.

Tudor a declarat:

"Am văzut niște interpretări foarte mature, foarte serioase în sensul bun. M-a emoționat foarte mult momentul tău, Edi. Andreas, mi-a plăcut piesa, dar parcă te vedeam cu altă alegere pentru momentul ăsta. Jessica, cred că trebuie să zâmbești când cânți. Cred că este chestia care ți-a lipsit în acest moment".

Eduard merge mai departe în live-uri.

Corina Ivanov, Daniel Ciurea și Anastasia Budeșteanu - al doilea trio din echipa Denis

Corina a avut un moment plin de senzualitate cu piesa "I Just Want To Make Love To You". Daniel a cântat piesa "Back from the Edge", iar Anastasia a interpretat "Try".

"Mi s-a părut că a fost foarte cuminte, la fiecare dintre voi și că putea fi mai mult. Nu știu dacă e de la piese. Eu aș zice că e de la antrenor", a fost de părere Tudor.

Theo Rose a declarat:

"A fost un pic cuminte, într-adevăr, trioul ăsta, dar au fost lucruri care mi-au și plăcut tare. Mi-a plăcut să văd o Corina atât de sexy. Ai făcut chestia asta cu vocea. Daniel, și tu ești o prezență specială. Ești un băiat frumos, cu un timbru special. Cred că puteați să faceți mai mult. Cred că mergea un pic mai multă joacă la fiecare dintre voi".

Anastasia merge mai departe în live-uri.

Daria Pintilie, Denisa Avram și Theo Rusu - ultimul trio din echipa Irina

Daria a interpretat piesa "Into You", Denisa a cântat "idontwannabeyouanymore", de la Billie Eilish, în timp ce Theo a adus energie pe scenă cu "Walk This Way".

"Te felicit, Theo, că ești un spectacol!", a declarat Theo Rose.

Tudor Chirilă a menționat:

"Mi-ar fi plăcut să înțeleg mai bine cum ar cânta Daria piesa Denisei și Denisa piesa Dariei ca să pot să fac o recomandare".

Theo merge mai departe în live-uri.

Vlad Nicolici, Andra Pierșinaru și Sofia Mărculescu - ultimul trio din echipa Smiley & Theo Rose

Andra a interpretat piesa "Loving You". Vlad a urmat pe scenă cu melodia "Billie Jean", într-o versiune specială. Sofia a creat un moment dansant cu piesa "Șaraiman".

"Vlad, ai avut o energie extraordinară. Nu m-aș fi așteptat în viața mea să aud <<Billie Jean>> de la tine. Mă bucur că ei s-au riscat și le-a ieșit foarte bine. Felicitări!", a spus Denis.

Irina a declarat:

"Mi-a plăcut că ați avut energie toți trei, mi-a plăcut că ați încercat să vă depășiți condiția și s-a văzut asta la toți trei. Mi-a plăcut foarte mult piesa aleasă pentru Vlad".

Vlad merge mai departe în live-uri.

Marina Nanava, Cahayadi Kam și Alexandra Șipoș - ultimul trio din echipa Denis

Marina a interpretat piesa "I Follow Rivers". Kam a adus emoția pe scenă cu piesa "Talking to the Moon". Alexandra a cântat "Chandelier".

"Ați fost foarte drăguți toți și ați cântat frumos. Piesele destul de bine alese pentru fiecare. Marina mi se pare că a avut cea mai ușoară partitură și a fost ok. Dar a fost cam plat. Nu a avut suișuri, coborâșuri. Nu a avut un moment de strălucire", a spus Smiley.

Irina a simțit emoția lui Kam și l-a întrebat la cine s-a gândit pe parcursul interpretării.

"Am dedicat melodia asta fratelui meu. A murit acum trei ani și îi plăcea mult melodia asta. De aceea e importantă și foarte emoționantă pentru mine", a mărturisit concurentul.

Kam merge mai departe în live-uri.

Dana Borteanu, Mihailina Moisa și Iulian Nunucă - ultimul trio din echipa Tudor

Dana a cântat piesa "Wicked Ways", în timp ce Mihailina a interpretat "Heroes". Iulian a încheiat seara cu melancolica piesă "Never Enough".

"Dragilor, ați fost incredibili toți trei. Mie mi-a plăcut mult! Mi se pare că Tudor a pictat un tablou din trei culori și a fost extraordinar", a spus Denis.

Theo Rose a fost cucerită de momentele muzicale:

Ăsta e unul dintre knockout-urile mele preferate! Dana, ești un exemplu pentru mine aici, la Vocea României. Nu ne-am așteptat, ne-ai dat în cap, efectiv. Ești extraordinară!"

Iulian merge mai departe în live-uri.

Audiență Vocea României 2022 - etapa knockout-urilor

Vocea României a condus vineri seară topul preferințelor telespectatorilor în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD și a înregistrat 5.5 puncte de rating și 18.4% cotă de piață, în timp ce poziția secundă a obținut 4.4 puncte de rating și 14.7% share.

Industria muzicala

Dan Bălan a cântat după 13 ani la București alături de Irina Rimes

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului "Sufrageria Irinei". Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024
Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024 │ FOTO: Cătălin Oancea / InfoMusic.ro

Pentru prima dată în 13 ani, Dan Bălan a urcat pe scenă în capitală, surprinzând plăcut publicul prezent. Momentul a fost o adevărată încântare pentru fanii ambilor artiști și a luat cu asalt rețelele de socializare.

Irina Rimes și-a ținut admiratorii în suspans până în ultimul moment, dezvăluindu-le surpriza serii: Dan Bălan. Cei doi au prezentat în premieră o colaborare, piesa "Ultima noapte", care a stârnit reacții extrem de pozitive în rândul audienței. Lansarea oficială a melodiei este programată pentru 22 martie. "Ultima noapte" este o baladă sensibilă, cu două voci unice, o colaborare ce promite să devină hit.

Revenirea lui Dan Bălan pe scena din București a fost așteptată cu nerăbdare de către fani. Artistul nu s-a mai întâlnit cu publicul său din România de mai bine de un deceniu, iar momentul a fost pe măsură. Recent, el a lansat varianta oficială a piesei "Oriunde ai fi" alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale melodiei.

Concertul "Sufrageria Irinei" va beneficia de un turneu național, cu opriri în mai multe orașe precum Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța, și cu cele mai iubite piese ale artistei.

Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes și-a surprins fanii pe străzile din Chișinau

Irina Rimes a cântat alături de fanii ei, pe străzile din Chișinău, unele dintre cele mai apreciate piese din repertoriul său.

Publicat

pe

Videoclip Irina Rimes - Ultima
Videoclip Irina Rimes - Ultima │ FOTO: captură YouTube

Între repetițiile pentru turneul "Sufrageria Irinei", care începe pe 28 martie la Cluj, Irina Rimes s-a întors acasă, în Republica Moldova. Într-o plimbare pe străzile din Chișinău, cântăreața a dat peste o tânără care îi interpreta piesele la chitară și voce.

Irina nu a stat pe gânduri și i s-a alăturat. Acompaniată de tânără la chitară, artista a cântat unele dintre cele mai iubite piese ale sale, "Cosmos" și "Nu știi tu să fii bărbat". Momentul a strâns zeci de oameni în jurul celor două și s-a viralizat pe platformele sociale.

Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța sunt orașele prin care Irina Rimes ajunge în această primăvară pentru a-și cânta muzica. Pe 13 martie, artista urcă pe scena Sălii Palatului, prezentându-le bucureștenilor conceptul "Sufrageria Irinei". Ea va fi acompaniată de o serie de invitați speciali, printre care Andra, Tudor Chirilă, Damian Drăghici, Mircea BaniciuDora Gaitanovici și Vlad Musta.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending