Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește trailerul "That '90s Show", un spinoff al serialului "That '70s Show"

"That '90 Show" beneficiază de un trailer oficial, la aproape un sfert de secol de la premiera serialului original - "That ’70s Show". Noua serie va putea fi urmărită pe Netflix. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer "That '90s Show"
Trailer "That '90s Show" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Vedetele serialului original s-au reunit pe ecran pentru seria de 10 episoade "That '90 Show", ce va debuta pe Netflix pe 19 ianuarie. Acțiunea show-ului are loc în vara anului 1995 și o are ca protagonistă pe Leia Forman, fiica lui Eric și a Donnei. Interpretată de Callie Haverda, Leia descoperă "atracțiile" orașului Point Place, în timpul unei vizite la bunicii ei, Kitty (Debra Jo Rupp) și Red (Kurtwood Smith).

Rupp, acum în vârstă de 71 de ani, și Smith, în vârstă de 79 de ani, sunt prezențe recurente în noul serial. Trailerul îi prezintă pe cei doi în casa lor din Point Place, care a fost mobilată corespunzător pentru perioada de timp, întâmpinând o nouă gașcă de adolescenți.

Topher Grace și Laura Prepon își vor relua rolurile ca Eric și, respectiv, Donna. Celor doi li se vor alătura alți actori din "The '70 Show" precum Ashton Kutcher, Mila Kunis și Wilmer Valderrama.

Distribuția spinoff-ului îi mai include pe Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi și Sam Morelos. "The '90s Show" va imita stilul hazliu al predecesorului său. Noua producție se bucură de revenirea creatorilor seriei originale - Bonnie Turner și Terry Turner, precum și a fiicei lor Lindsey, în calitate de scenariști și producători. Gregg Mettler, producătorul "That ’70s Show", servește ca showrunner.

TRAILER "The '90 Show"

Trending