Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

The Weeknd a lansat o melodie specială pentru "Avatar: The Way of Water", "Nothing is Lost"

După câteva teasere misterioase, The Weeknd a revenit cu o piesă nouă, numită "Nothing is Lost". A fost compusă special pentru a fi inclusă pe coloana sonoră a noului film "Avatar": The Way of Water". Atât piesa, cât şi filmul au debutat împreună pe 16 decembrie 2022.

Publicat

pe

Coperta single The Weeknd Avatar Nothing is Lost
Coperta single The Weeknd Avatar Nothing is Lost │ FOTO: Avatar

Au trecut 13 ani de la primul film "Avatar" şi acum James Cameron ne duce din nou pe Pandora, pentru a continua povestea lui Jake Sully. În distribuţie se află Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang şi Kate Winslet, alături de Sam Worthington ca protagonist. Melodia compusă de The Weeknd pentru coloana sonoră se numeşte "Nothing Is Lost (You Give Me Strength)" şi este înălţătoare, dar suavă mulţumită vocii rapperului canadian.

Beat-ul este unul accelerat, bazat pe sample-uri ce inspiră o mişcare a unor bestii pe câmp deschis sau... sub apa învolburată, având în vedere tema filmului. Având în vedere versurile cu tema romantică, posibil să fie un track legat de povestea de dragoste a lui Jake Sully cu Neytiri. Single-ul a fost compus de The Weeknd şi produs de Swedish House Mafia şi compozitorul Simon Franglen.

S-a auzit parţial în trailer şi se aude şi în noul film. Între timp Abel Tesfaye se pregăteşte de un turneu european, cu multiple opriri în la stadionul Wembley. Va avea şi concerte pe Stade de France, în America Latină, Rio, Mexico City şi Santiago. Va fi însoţit de Kaytranada şi Mike Dean. Muzicianul canadian a lansat albumul "Dawn FM" în ianuarie 2022. Din păcate nu va culege roadele muncii sale, continuând să boicoteze premiile Grammy, după ce nu a primit recunoaştere pentru "Blinding Lights". Pe rappper îl vedem în curând şi într-un serial HBO numit "The Idol", care va sosi în 2023.

Abel a co-scris scenariul alături de Sam Levinson, creierul din spatele "Euphoria". Cât despre "Avatar" deja avem de-a face cu o serie de 5 filme, toate scrise şi regizat de James Cameron. Avatar 3, 4 şi 5 vor fi lansate până în 2030. Noul film are peste 3 ore lungime şi a primit recenzii pozitive de la critici. Cele 3 sequel-uri vor sosi în 2024, 2026, 2028.

Comentează

Trending