Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

The Weeknd a compus piese noi pentru filmul "Avatar 2"

Publicat

pe

Trailer "Avatar: The Way of Water"
Trailer "Avatar: The Way of Water" │ FOTO: captură YouTube / Avatar

La 13 ani distanţă de primul film "Avatar" vine şi mult aşteptatul sequel, "Avatar 2" urmând să aibă premiera pe 16 decembrie 2022. Nu vine singur, ci cu o coloană sonoră pe măsură, iar rapperul canadian The Weeknd s-a implicat compunând muzică nouă pentru "The Way of Water".

Muzicianul a postat un fragment de 12 secunde pe contul său Twitter, cu un "A" albastru uriaş cu o pasăre în centru. În teaser apare şi data "12.16.22", aceeaşi în care apare filmul în cinematografe. Imediat după partajare muzicianul a dat retweet unei postari a contului oficial "Avatar", care includea hashtag-ul "#AvatarTheWayOfWater x @theWeeknd", confirmând practic implicarea sa în coloană sonoră.

"Avatar: the Way of Water" a fost deja prezentat în faţa unor nume mari din industria cinematografică. Guillermo del Toro l-a numit "o realizare impresionantă". După acest al doilea film din serie mai urmează încă 3, care sunt deja în producţie. Toate sunt scrise, regizate şi produse de James Cameron, omul din spatele lui "Titanic" şi "Terminator 2".

Acesta s-a plâns recent de costurile de producţie pentru blockbuster, care ar fi undeva pe la 350 de milioane de dolari şi asta doar pentru unul din cele 5 filme.

Teaser The Weeknd:

Între timp The Weeknd se pregăteşte să apară pe micile ecrane în serialul HBO "The Idol" şi culege roadele ultimelor sale albume, primind nominalizării şi premii la European Music Awards şi American Music Awards. Pe parcursul ultimului an a lansat single-uri că "How Do I Make You Love Me?", "Out of Time" şi "Gasoline". La început de an 2022 lansa albumul "Dawn FM", pe care auzeam vocea lui Jim Carrey ca ghid şi gazdă radio în cadrul poveştii acestui LP.

Odată cu sosirea discului Abel Tesfaye (numele real al lui The Weeknd) s-a reinventat şi a lăsat în urma "persona" cu bandaje, petreceri desantate şi high life. Abel nu e străin de blockbustere, având piese asociate cu "Black Panther" şi "Game of Thrones" în trecut.

Trending