Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Kryptonite Sparks a lansat "Entropica", un single nou de Crăciun - AUDIO

"Entropica" apare în continuarea seriei prin care The Kryptonite Sparks prezentă viziunea lor asupra cântecului de Crăciun. Noua melodie este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

The Kryptonite Sparks - Entropica
The Kryptonite Sparks - Entropica │ FOTO: captură YouTube

"După Noapte în Nord" și "Până Acasă la Ai Mei", "Entropica" vine cu sunete corale, orchestrale și descrie tot ce-i mai bun din perioada sărbătorilor de iarnă.

"Pentru noi e o perioadă importantă din an, una în care ne facem mereu timp să stăm alături de familie și să ne bucurăm de prezența celor dragi", au declarat The Kryptonite Sparks.

Ideea "Entropica" a venit prin 2020, membrii trupei au ținut multe din părți înregistrate chiar în demo-ul inițial. În completarea producției au venit inginerul de mix Ben Etter (Deerhunter) și Charlie Francis pe mastering. Melodia a fost înregistrată și produsă in-house, în The Kryptonite Sparks lil’ mansion, iar dacă ești super atent/ă poți să auzi pe fundal și pașii cățelului trupei, Nord.

The Kryptonite Sparks e un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, TKS recreează aroma britanică a anilor '70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.

AUDIO: The Kryptonite Sparks - Entropica

Comentează

Concerte & turnee

Kerala Dust este primul headliner internațional al festivalului DWMT La Conac 2024

Cea de-a doua ediție a festivalului DWMT La Conac promite un lineup bogat și o experiență culturală complexă. Organizatorii au anunțat primul val de artiști, printre ei numărându-se și trupa Kerala Dust. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Kerala Dust la DWMT la Conac 2024
Kerala Dust la DWMT la Conac 2024 │ FOTO: DWMT la Conac

În perioada 7-8 septembrie, Conacul Udriște Năsturel găzduiește cea de-a doua ediție a festivalului DWMT la Conac. Primele trupe anunțate, care vor urca pe main stage, sunt om la lună, HVNDS Lite, The Kryptonite Sparks, Delta Pe Obraz, Musspell, Simona Delegeanu, Paul Tihan & Andra Andriucă. În premieră pentru DWMT La Conac, primul headliner internațional al festivalului este Kerala Dust. Fondată în 2016 la Londra, dar stabilită acum în Berlin și Zurich, trupa e recunoscută pentru blend-ul inovator de blues, americana, beat-uri eclectice și elemente hipnotice.

Scena alternativă va redeveni și anul acesta un punct de atracție pentru music explorers, fiind un reper important pentru descoperirea de new & emerging acts.

Pe lângă premierele muzicale, cea de-a doua ediție DWMT La Conac va celebra și artele vizuale cu o expoziție în exclusivitate, extinsă pe întreaga suprafață a Conacului Udriște-Năsturel, atât în interior, cât și la exterior. Curatoriată de Medina Pop și intitulată "We Lived Good Lives", expoziția va oferi o experiență multi-disciplinară, adunând lucrări semnate de artiști români emergenți, alături de nume mature, care vor invita publicul la reflexie asupra rolului memoriei, ca proces și catalizator de manifestare a gratitudinii și de celebrare a simplului act de "a fi", aici, acum.

Promisiunea unui festival despre sinergia dintre arte și muzică nu ar fi completă fără o experiența culinară gourmet, concepută special de bucătari cunoscuți, pentru a întregi viziunea premium și rafinată a evenimentului.

Prețuri bilete DWMT La Conac 2024:

  • Biletele pentru evenimentul DWMT la Conac se găsesc online, la prețuri de 200 lei și 250 lei (earlybird). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending