Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Kryptonite Sparks a lansat "Entropica", un single nou de Crăciun - AUDIO

"Entropica" apare în continuarea seriei prin care The Kryptonite Sparks prezentă viziunea lor asupra cântecului de Crăciun. Noua melodie este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

The Kryptonite Sparks - Entropica
The Kryptonite Sparks - Entropica │ FOTO: captură YouTube

"După Noapte în Nord" și "Până Acasă la Ai Mei", "Entropica" vine cu sunete corale, orchestrale și descrie tot ce-i mai bun din perioada sărbătorilor de iarnă.

"Pentru noi e o perioadă importantă din an, una în care ne facem mereu timp să stăm alături de familie și să ne bucurăm de prezența celor dragi", au declarat The Kryptonite Sparks.

Ideea "Entropica" a venit prin 2020, membrii trupei au ținut multe din părți înregistrate chiar în demo-ul inițial. În completarea producției au venit inginerul de mix Ben Etter (Deerhunter) și Charlie Francis pe mastering. Melodia a fost înregistrată și produsă in-house, în The Kryptonite Sparks lil’ mansion, iar dacă ești super atent/ă poți să auzi pe fundal și pașii cățelului trupei, Nord.

The Kryptonite Sparks e un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, TKS recreează aroma britanică a anilor '70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.

AUDIO: The Kryptonite Sparks - Entropica

Trending