Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ștefan Bănică și Emilia Popescu sunt invitați speciali la "Te cunosc de undeva!"

Ștefan Bănică și Emilia Popescu sunt prezența de neratat a ediției speciale "Te cunosc de undeva!". Emisiunea va fi difuzată în Ajunul Crăciunul pe Antena 1. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ștefan Bănică și Emilia Popescu la "Te cunosc de undeva!"
Ștefan Bănică și Emilia Popescu la "Te cunosc de undeva!" │ FOTO: Antena 1

Pe 24 decembrie, de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor primi în dar o ediţie specială a transforming show-ului "Te cunosc de undeva!". Cuplul de artişti care va încununa întreaga seară va fi format din Ştefan Bănică şi Emilia Popescu, invitaţi speciali ai ediţiei de Crăciun, cei doi marcând astfel o revenire spectaculoasă în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică. Aceştia vor aduce un omagiu unor mari artişti ai scenei româneşti, Gabi Luncă şi Gheorghe Dinică.

Juraţii, prezentatorii şi concurenţii ediţiei speciale i-au aplaudat în picioare, la scenă deschisă:

"Sunteţi o bucurie pentru noi şi, într-adevăr, o mare surpriză ca apariţie în emisiunea noastră. Sunt pe cât de emoţionat, pe atât de fericit, că în această seară de Ajun de Crăciun suntem împreună!", a declarat Aurelian Temişan.

Emilia Popescu a dezvăluit cu sinceritate:

"Pentru noi e o mare bucurie să fim aici, în această seară, căci acest moment marchează o revenire în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică după ...nişte ani!".

Întregul moment oferit în seara de Ajun telespectatorilor "Te cunosc de undeva!", dar şi transformările spectaculoase ale celor şase cupluri de artişti ai ediţiei vor putea fi urmărite sâmbătă la Antena 1.

Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi nea Mărin, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza se vor întrece în transformări care mai de care mai spectaculoase şi vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor, în vreme ce Irina şi Răzvan Fodor au acceptat şi ei provocarea ruletei şi îi vor colinda de acasă pe telespectatori.

Atmosfera de poveste va continua de la 23:55, când Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun 2022 al lui Ștefan Bănică. Muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză, zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai complexe producții muzicale din România.

Trending