Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

Spotify Wrapped 2022: iată cele mai populare 10 piese ale anului

Dacă aveţi cont Spotify aţi remarcat probabil pe 30 noiembrie că aplicaţia v-a sugerat să vedeţi Spotify Wrapped. Aceasta este o recapitulare a anului 2022 din punct de vedere muzical, cu un top 5 al preferinţelor voastre, cu minute de ascultare, piese şi artişti preferaţi. Acum avem cifre chiar de la Spotify şi aflăm care au fost hiturile anului 2022.

Publicat

pe

Spotify Wrapped 2022
Spotify Wrapped 2022 │ FOTO: Spotify

Spotify Wrapped 2022 a apărut pe toate reţelele de socializare, utilizatorii aplicaţiei de streaming postându-şi "wrapped-ul" pe Story, feed, pe reel, Shorts, TikTok şi altele de gen. Între timp Spotify dezvăluie cele mai ascultate 10 melodii ale anului la nivel global.

Top piese Spotify Wrapped 2022:

  1. The Weeknd - Blinding Lights
  2. The Kid LAROI, Justin Bieber: Stay
  3. Glass Animals - Heat Waves
  4. Harry Styles - Watermelon Sugar
  5. The Neighbourhood - Sweater Wather
  6. Olivia Rodrigo - good 4 u
  7. Harry Styles - Aş It Was
  8. Lil Nas X, Jack Harlow - Industry Baby
  9. Ed Sheeran - Ba dHabits
  10. Elton John, Dua Lipa, Pnau - Cold Heart (PNAU Remix)

Melodia lui The Weeknd, "Blinding Lights", care şi-a văzut debutul într-o reclamă la o maşină Mercedes a strâns nu mai puţin de 3.2 miliarde de ascultări şi un total de 20.741 de ani de ascultare. Track-ul a debutat în anul 2019 şi a inspirat o serie de dansuri TikTok, readucând în actualitate sound-ul de sintetizatoare al anilor '80. O analiză arată că artistul canadian ar fi încasat 13 milioane de dolari din încasări doar pentru această piesă.

Mă surprinde plăcut să văd Glass Animals pe locul 3, mai ales că au fost la Summer Well cu câţiva ani în urmă şi au crescut mult în popularitate de atunci. Totuşi, marele câştigător al anului este Harry Styles, care are două piese în top 10, single-uri de pe noul său album.

Cele mai ascultate 5 albume ale anului 2022 pe Spotify:

  1. Bad Bunny - Un Verano Sin Ti
  2. Olivia Rodrigo - Sour
  3. Doja Cat - Planet Her
  4. Harry Styles - Harry's House
  5. Ed Sheeran - =

Locul întâi din Spotify Wrapped a strâns peste 10 miliarde de ascultări, iar locul 2 8.4 miliarde. Ed Sheeran are 3.2 miliarde. Vă invit în comentarii să ne spuneţi cum arată Spotify Wrapped-ul vostru. La mine e pe locul întâi Halsey cu piesa "Honey", urmată de Slipknot, Bad Omens, Sleep Token, pe care îi vedem la anul la Rockstadt.

Cele mai populare podcasturi pe Spotify

Tot de pe Spotify cel mai popular podcast din lume a fost The Joe Rogan Experience, urmat de Call Her Daddy și Anything Goes with Emma Chamberlain.

Trending