Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Robbie Williams și Sam Smith vin la București, la festivalul Summer in the City

Pe 3 și 4 iunie, Piața Constituției din București va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri din București: Summer in the City! Headlinerii ediției sunt Robbie Williams și Sam Smith. Află ce alți artiști vor completa lineup-ul.

Publicat

pe

Summer in the City 2023
Summer in the City 2023

UPDATE: Sam Smith și-a anulat participarea din cadrul festivalului Summer in The City 2023 din București. Artistul urma să urce pe scena din Piața Constituției pe 4 iunie. Fanii pot solicita returnarea banilor pentru cea de-a doua zi de festival. Află detalii aici.

Summer in the City dorește să aducă un nou suflu pe piața concertistică din România. Timp de două zile, participanții se vor bucura de concertele live ale unora dintre cei mai apreciați artiști. Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vor fi anunțați în curând.

Robbie Williams revine la București după show-ul sold out din aceeași locație din 2015. Hit-uri precum "Let Me Entertain You", "Angels", "Millenium", "She's the One", "I've Been Expecting You" precum și multe altele vor fi cântate din nou în Piața Constituției. Robbie deține și Guinness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie.

Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari muzicieni, dar și entertaineri.

Sam Smith este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor. Cu un Oscar și patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award și un Glob de Aur. Un artist complex ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming, Sam Smith vine pentru prima dată la București.

Pe scena din Piața Constituției, la Festivalul Summer in the City, vor răsuna "I'm not the only one", "Too Good at Goodbyes" sau "Dancing with a Stranger." "Unholy", recenta sa colaborare cu Kim Petras, i-a adus deja primul loc în topurile din Statele Unite. Melodia este extrasă de pe următorul său album, "Gloria", ce va fi lansat în 2023 și de pe care vom auzi câteva piese la București.

Bilete Summer in the City 2023

Abonamentele pentru Summer in the City vor fi puse în vânzare începând de astăzi, 16 decembrie, la următoarele prețuri:

  • Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 499 până la 669 lei în ziua evenimentului
  • Golden Circle (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua evenimentului
  • VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei - în Tribune. Doar 2.000 de locuri disponibile

Concerte & turnee

UNTOLD 2024 anunţă primii artişti: britanic premiat cu Oscar, trupă legendară de muzică EDM

Organizatorii UNTOLD Festival 2024 au anunţat în primele zile din luna decembrie câteva nume pentru festivalul programat la anul. E vorba despre o trupă de muzică EDM din Suedia, dar şi despre un artist britanic cap de afiş în ultimii ani.

Publicat

pe

Prima zi UNTOLD 2023
Prima zi UNTOLD 2023 │ FOTO: Alive Coverage

Sam Smith e primul nume, iar pe el trebuia să îl vedem în România în vara lui 2023, în cadrul festivalului Summer In the City. Din păcate nu a mai ajuns şi a fost înlocuit de Jason DeRulo. Ei bine, Sam va ajunge în ţara noastră, dar la Cluj-Napoca, în august 2024.

Sam Smith are la activ un Oscar, un Glob de Aur şi 5 premii Grammy, la cele mai importante categorii: Best Pop Vocal Album, Best New Artist, Record of the Year şi Song of the Year. Sam Smith a mai luat acasă şi două trofee Brit Awards: Best British Breakthrough şi Global Success Award. Premiul Oscar venea în anul 2016, alături de Globul de Aur pentru piesa "Writing's On the Wall", de pe coloana sonoră a filmului "James Bond - Spectre".

Celălalt nume anunţat oficial este Swedish House Mafia, trio de DJ reunit acum câţiva ani după aproape un deceniu de pauză. E vorba despre Axwell, Sebastian Ingrosso şi Steve Angello. Aceşti pionieri EDM sunt figuri cât se poate de relevante în zona progressive house şi în cultura dance. Cei 3 suedezi pulsează de euforie şi au un sound specific.

Printre hiturile lor se numără "One (Your Name)", featuring cu Pharrell, care a urcat pe locul întâi în Billboard Dance Chart Breakout, dar şi "Miami 2 Ibiza", la care au colaborat cu Tinie Tempah. În mai 2011 Swedish House Mafia lansa "Save the World", un hit care a urcat pe locul 10 în UK. În 2013 îşi încheia activitatea, pentru o reunire în 2019 şi o revenire cu muzică nouă în 2021.

Până să vedem aceşti artişti la UNTOLD Festival 2024, vă reamintim că există şi UNTOLD Dubai, care are loc între 15 şi 18 februarie 2024. Se desfăşoară la Expo City Dubai, iar pe scenele de acolo vor urca Armin van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Ellie Goulding, G-Eazy, Hardwell, Major Lazer Soundsystem, Paul Kalkbrenner şi Timmy Trumpet.

Citește în continuare

Trending