Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs prima ediție LIVE de la Vocea României 2022 - semifinala 1

Ediția live-urilor de la Vocea României 2022 a debutat pe 9 decembrie. 12 concurenți au urcat pe scenă, opt dintre aceștia mergând mai departe în semifinala concursului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut mai departe după prima ediție live de la Vocea României 2022
Concurenții care au trecut mai departe după prima ediție live de la Vocea României 2022 │ FOTO: Vocea României / https://www.facebook.com/vocearomaniei

Fiecare antrenor și-a prezentat cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul și-a putut susține favoriții. Antrenorii nu au mai putut alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la Vocea României a stat doar în mâinile publicului, care și-a votat favoriții fie prin sms, fie online.

Echipa Denis

Kam a deschis seara primei ediții live de la Vocea României 2022. Concurentul a adus energie și bucurie pe scenă cu piesa "Black or White" de la Michael Jackson.

"Felicitări, Kam, foarte greu să deschizi primul live la Vocea României. Foarte mișto te-ai achitat de chestia asta", a spus Tudor Chirilă, care a apreciat și mișcările de dans ale concurentului.

Smiley a fost încântat de momentul lui Kam, adăugând:

"Sper ca oamenii să te voteze, sper ca oamenii să te adopte!"

În cele din urmă, Denis a lăudat prestația concurentului său și i-a mulțumit pentru încrederea acordată în momentul în care a ales să vină în echipă.

Următorul pe scenă a fost Teodor Debu. Tânărul a interpretat cu emoție piesa "Iron Sky" (Paolo Nutini).

"Ești foarte mișto! Îmi place foarte mult că trăiești. E o lecție pe care o dai multora și îți mulțumim pentru asta", a spus Irina.

Smiley a declarat:

"Mi se pare foarte simpatic, mi se pare că are o abordare interesantă a muzicii, în general. Cred că e un tip foarte creativ. Ai un foc acolo care arde și pe care ar fi bine să îl vedem si noi".

Theo Rose i-a transmis concurentului că simte că va ajunge un nume important în industria muzicală din România și nu numai.

Anastasia Budeșteanu a încheiat seria de interpretări din echipa Denis. Tânăra concurentă a sensibilizat audiența cu "Ne Me Quitte Pas".

"Anastasia, tare bine îți sta să cânți piese de genul asta", a spus Theo.

Tudor Chirilă a apreciat vocea concurentei pe această piesă, dar nu a crezut în totalitate mesajul pe care Anastasia a încercat să îl transmită. Antrenorul a fost de părere că este nevoie de o anumită maturitate emoțională pentru a interpreta această partitură.

Publicul a decis ca Teodor Debu și Anastasia Budeșteanu să meargă mai departe. Cahayadi Kam a părăsit competiția.

Echipa Tudor

Valeria Marcu a urcat încrezătoare pe scenă și gata să dovedească încă o dată talentul muzical. Concurenta a interpretat "The Impossible Dream".

"Valeria e una dintre vocile senzaționale ale acestei ediții. Foarte bine aleasă piesa, îmi plac trăirile lui Chirilă. Îmi pare rău că s-a întâmplat povestea aia la final. Sper să nu conteze atât de mult faptul că nu ți-a ieșit ultima notă", a spus Smiley.

Tudor a oferit mai multe detalii tehnice. Antrenorul a dezvăluit că Valeria a vrut să cânte piesa în varianta originală și nu au modificat partitura pentru a-i fi mai confortabil pe voce.

"Admir curajul tău de a cânta piesa asta în varianta originală. Asta înseamnă asumare. Felicitări, Valeria, pentru mine ești extraordinară!", a adăugat Chirilă.

A urmat Iulian Nunucă care a vrut să surprindă audiența cu o piesă rock. Concurentul a cântat "Child In Time" (Deep Purple).

"Mamă, tu știi de când aștept un concurent care să cânte piesa asta? Mersi, Tudor, pentru alegerea asta", a spus Irina.

Tudor a concluzionat:

"Și-a dorit foarte mult băiatul ăsta să cânte rock și s-a bucurat atât de mult să primească cântecul ăsta. Am vrut să scot din <<valiza>> lui Iulian ceva ce nu s-a mai auzit până acum - partea de [note] joase. Te felicit pentru parcursul ăsta diferit, pentru că ești diferit de la un cântec la altul".

Ultima din echipa lui Tudor, dar nu cea din urmă a fost Ioana Vecerdea. Tânăra a cântat piesa "Zombie" de la The Cranberries.

Ioana, cred că ești una dintre vocile mele preferate de la Vocea României. Ai un stil aparte de interpretare. Nu a fost o interpretare perfectă, dar eu sunt convinsă că te vei mobiliza, îți vei face band-ul tău. Tu ești genul asta de artist care poate încărca oamenii cu energia lui", a spus Theo Rose.

Smiley a adăugat:

"E o interpretare foarte inedită. [Cântecul] a sunat fresh, a sunat nou. M-am bucurat că te-am ascultat".

Publicul a decis ca Ioana Vecerdea și Iulian Nunucă să meargă mai departe. Valeria Marcu a părăsit competiția.

Echipa Smiley & Theo Rose

Winael Baldus a dat startul momentelor din echipa Smiley & Theo Rose. Concurentul a interpretat cântecul "You're The Voice".

"Mi-a plăcut foarte mult! Ești excepțional, fantastic!", a spus Denis.

Irina Rimes a mărturisit:

"Nota aia de final...tu ești nota aia de final a acestei ediții. Felicitări! A fost ca uns pe suflet!".

Smiley a ținut să îi spună lui Winael că este o voce care îl entuziasmează și inspiră de fiecare dată când cântă.

Eduard Stoica a fost următorul pe scena de la Vocea României. Tânărul de 16 ani a interpretat cu sensibilitate piesa "All I Want".

"Te admir enorm pentru curajul de a cânta live voce-pian", a spus Irina.

Denis a avut de spus numai cuvinte de laudă:

"Edi, ai fost genial! Mulțumim frumos pentru moment! Regret că nu m-am întors la tine".

Smiley a concluzionat:

"Edi, ești fantastic! Îți mulțumesc foarte tare! Îți doresc să reușești să faci ce ți-ai propus în cariera ta".

Vlad Nicolici a oferit ultimul muzical din echipa Smiley & Theo Rose. Concurentul a impresionat cu "Fallin".

"Vlad, eu pot doar să mă bucur pentru tine. Felicitări, ai distrus piesa asta în sensul bun al cuvântului! Sunt alături de tine, să știi!", a spus Denis, fostul antrenor al lui Vlad.

Smiley a spus:

"Ne bucurăm pentru ei, ne bucurăm de fiecare dată când le iese. Sunt bucuros că îl avem pe Vlad în echipă, e o plăcere să lucrăm cu el. Vlad, ești super puternic, ești o voce fantastică, ești un tip foarte mișto! Sper ca oamenii să te voteze".

Publicul a decis ca Winael Baldus și Eduard Stoica să meargă mai departe. Vlad Nicolici a părăsit competiția.

Echipa Irina

Andra Botez a adus energie pe scenă cu o reinterpretarea a cunoscutei "Cine iubește și lasă".

"Andra, ești o voce excepțională! Ai arătat-o și în seara asta. Ești o voce care merită să fie în finală. Felicitări!", a spus Tudor Chirilă. Antrenorul a considerat, însă, că nu e nevoie de atât de multă orchestrație. 

Irina a menționat:

"Am avut emoții pentru tine. Este o piesă foarte greu de cântat. Mie îmi place demența și îmi place că îți place și ție demența".

Următorul concurent din echipa Irina Rimes a fost Rianna Rusu. Adolescenta de 16 ani a cântat piesa "Rise Up".

Vreau să o felicit foarte mult că mi s-a părut foarte mișto! Ai avut dramatism exact când a trebuit. Cool, foarte cool!, a spus Tudor.

Întrebat de Pavel ce părere are, Denis a menționat:

"Eu sunt de acord cu Tudor, nu am nimic de adăugat. Felicitări!"

Theo Rose a concluzionat:

"A fost superb, vocea ta e cristal. A fost superb, de finală aș putea spune".

Theo Rusu a încheiat seara live de la Vocea României. Concurentul a cântat piesa "Black Dog".

"Îmi place jocul de scenă al lui Theo. Îmi place că își asumă orice fel de provocare și merge până la capăt", a spus Tudor.

Smiley a declarat:

"Îmi place foarte tare Theo, e o prezență extraordinară. E all in. Mi se pare că la tine nu e numai despre voce, ci și despre trăire, punere in scenă".

Publicul a decis ca Andra Botez și Rianna Rusu să meargă mai departe. Theo Rusu a părăsit competiția.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Irina Rimes a devenit ambasador AVON

AVON anunță parteneriatul cu Irina Rimes, una dintre cele mai populare artiste din România. Irina s-a remarcat pe piața din România odată cu lansarea piesei "Visele", care s-a aflat timp de 3 luni pe locul 1 în topurile muzicale. Află ce produs de machiaj promovează cântăreața.

Publicat

pe

Irina Rimes pentru AVON
Irina Rimes pentru AVON │ FOTO: AVON

Irina Rimes este un artist plin de sensibilitate, iar farmecul său aparte i-a adus succesul de-al lungul carierei sale. În calitate de ambasador AVON, Irina va fi o sursă de inspirație și încurajare pentru femeile din România, care vor avea ocazia să descopere noi produse de make-up și să învețe cum să le folosească în mod creativ pentru a-și atinge potențialul maxim.

"Sunt prietenă cu AVON de mulți ani, încă de când a intrat mama mea în echipă. Tot de când mama mea a devenit parte din echipa AVON, am vrut să-i fac o surpriză, să mă descopere pe coperta catalogului, iar într-un final, surpriza asta se întâmplă", a declarat Irina Rimes.

Parteneriatul Irinei cu AVON debutează odată cu lansarea celei mai recente inovații: Hydramatic, primul ruj mat din lume cu nucleu hidratant de acid hialuronic.

În cadrul unui studiu , AVON a întrebat 9000 de femei din întreaga lume ce își doresc de la rujul perfect. Răspunsul: "Un ruj mat, cu o culoare îndrăzneață, care oferă, în același timp, și hidratare". În urma cercetărilor, echipa de oameni de știință și experți AVON a creat un nucleu special, care conține un amestec exclusiv de ingrediente de îngrijire a pielii - acid hialuronic și glicerină - înconjurat de o culoare mată intensă. Rezultatul este primul ruj mat din lume care oferă buzelor hidratarea de care au nevoie.

Rujul Hydramatic este disponibil în 15 nuanțe îndrăznețe care se potrivesc fiecărui ton de piele: Coco, Siren Red, Flame, Fawn, Garnet, Ruby, Rosy, Purple, Rosy, Pink, Peony, Blush, Mauve, Violia Grey și Nude. Acesta este disponibil prin intermediul reprezentanților AVON și poate fi comandat online, la prețul de 35,99 lei.

Despre AVON

AVON este prezent de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Citește în continuare

Industria muzicala

Theo Rose, rareș și DOMINO se află pe locul 2 în Shazam cu recenta lor colaborare, "Sâmbătă seară"

Colaborarea rareș, Theo Rose și DOMINO a fost cu siguranță prolifică, întrucât "Sâmbătă seară" se află în acest moment pe locul 2 în topul căutărilor Shazam. Piesa reprezintă întâlnirea dintre "vechi" și "nou". Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip rareș x Theo Rose x Domino - Sâmbătă seară
Videoclip rareș x Theo Rose x Domino - Sâmbătă seară │ FOTO: captură youTube

"Sâmbătă seară" a fost lansată pe 3 februarie și de atunci se bucură de succes pe toate platformele de streaming și la radio. La acest moment, piesa este în Top 10 în Media Forest Săptămânal, pe locul #9, este în trending pe YouTube, atingând poziția #18 în topul general și #11 în cel muzical. Mai mult decât atât, reinterpretarea șlagărului "Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară?" primește susținere din partea majorității radiourilor omniprezente pe piață și a celor locale. 

Piesa originală a fost compusă de Ion Vasilescu, Nicușor Constantinescu și Nicolaie Vlădoianu, iar pentru noua variantă au contribuit Rareș Mariș, Theo Rose, Costel Domințeanu (DOMINO) și Batrinu Răzvan Marian. De producție s-a ocupat Costel Domințeanu (DOMINO). 

"Mi se pare că are ceva aparte muzica veche și mă bucur că am putut face propria noastră variantă a piesei <<Sâmbătă seară>>>. Colaborarea cu Theo a mers ca uns și ne-am sincronizat din punct de vedere al piesei și al videoclipului. Sperăm să vă placă", a declarat rareș.

Theo Rose a adăugat:

"Am crescut cu muzica veche iar <<Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară>> este printre primele piese pe care le-am și cântat vreodată pe o platformă online. Tot ce e legat de muzica veche e aparte. Muzica veche are și miros. Te transportă în timp. Mi-am cumpărat un pick-up ca să-mi pot păstra și senzația vizuală. Cu rareș aproape că se poate lucra prin bluetooth. E foarte talentat și foarte discret. Mă bucur că ne-a adus împreună o piesă cu istorie și că astfel o putem aduce și în atenția publicului tânăr".

Fascinați de muzica veche, rareș și Theo Rose au realizat și o sesiune specială, cu instrumentiști și o estetică autentică de local în care muzica de altădată primează. Cei doi au interpretat piesa "Sâmbătă seară" și au realizat, în plus, două cover-uri speciale pentru piesele "Uite așa aș vrea să mor" și "Tu ești primăvara mea". 

VIDEO: rareș și Theo Rose - live session

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022

Vocea României și-a desemnat un nou reprezentant. Iulian Nunucă din echipa lui Tudor Chirilă a câștigat marele trofeu și premiul de 100.000 de euro. Află cum a decurs finala emisiunii.

Publicat

pe

Iulian Nunucă la Vocea României 2022
Iulian Nunucă la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Patru finaliști, un singur câștigător. Iulian Nunucă a primit titulatura de Vocea României 2022 și a bifat a cincea victorie a antrenorului Tudor Chirilă. În cadrul finalei, am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finalistelor împreună cu artiști cunoscuți. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări.

Clasamentul final Vocea României 2022

  • Locul 1: Iulian Nunucă (echipa Tudor)
  • Locul 2: Andra Botez (echipa Irina)
  • Locul 3: Teodor Debu (echipa Denis)
  • Locul 4: Winael Baldus (echipa Smiley & Theo Rose)

Rezumatul finalei Vocea României 2022

Andra Botez a dat startul finalei de la Vocea României. Concurenta din echipa Irina Rimes a urcat pe scena alături de Damian Drăghici și Surorile Osoianu. Artiștii au interpretat piesa "Ielele".

A urmat Teodor Debu, din echipa lui Denis Roabeș. Concurentul a avut un moment solo și a cântat piesa "Say Something".

"Ai rămas lângă noi până la final. Mă bucur că ai rămas cu noi până la final. Ești o surpriză și îți doresc să fii o surpriză mereu. Te felicit!", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a continuat:

"Vocea României o să aibă in istoric exemplul asta de tineri. Aici ai venit să înțelegi că ești perfect așa cum ești și să descoperi ce ai tu special".

Tudor Chirilă a spus că îl vede pe Teodor abordând genul hip-hop, menționând și:

"Eu sper ca muzica să te ajute să-ți îmblânzești demonii".

Theo Rose, Smiley și Winael Baldus au adus la Vocea României un moment plin de emoție și însemnătate. Cei trei au interpretat piesa "Aprinde scânteia".

Sunteți foarte gangsta toți! Felicitări că ați foarte mișto!, a spus Tudor Chirilă sugerând ca Winael s-ar potrivi pe coloana sonoră a serialului "Clanul".

Smiley a mărturisit:

"M-am bucurat foarte tare că am pus în scenă piesa asta. E o piesă care are o importanță foarte mare pentru mine ca și mesaj".

Denis l-a felicitat pe Winael pentru tot parcursul său de la Vocea României.

Iulian Nunucă a urmat cu o prestație solo. Tânărul a cântat piesa "All by myself".

"Superb, felicitări! Iulian, ai o voce excepțională și mă bucur pentru tot parcursul pe care l-ai avut", a spus Denis, adăugând că filosofia concurentului este să se bucure de ceea ce cântă. 

Smiley a declarat:

Iulian, ești foarte bun! Ai ajuns până în finală. Ești una dintre vocile spectaculoase ale acestei ediții. Bucură-te, tată! Bucură-te de fiecare lucru care ți se întâmplă din plin. Bravo ție!"

Teodor Debu a revenit pe scenă, de data aceasta acompaniat de Carla's Dreams. Cei doi au încântat audiența cu "Sub pielea mea".

Winael a cântat o piesă solicitantă pentru momentul său solo. Concurentul a interpretat "SOS".

"Eu vreau doar să-ți mulțumesc pentru o lecție de gratuitate și altruism. Îți mulțumesc că mi-ai dat voie să stau în jurul tău", a spus Theo Rose, adăugând că românii l-au "adoptat" pe Winael și l-au adus în finala de la Vocea României.

Smiley a fost de părere că piesa a meritat orice risc. Antrenorul a adăugat că vocea lui Winael este de nivel internațional și că poate face față oricărui cântec.

"Mi-e greu să vorbesc. Am avut emoții foarte mari pentru el. E o piesa greu de cântat, de interpretat, de livrat".

Andra Botez a creat un moment de poveste cu piesa "Time to say goodbye".

"Andra Botez, arăți foarte bine, cânti foarte bine! Ai o voce curată, o tehnică desăvârșită. Nu greșești nicio notă", a spus Smiley, menționând că dorește să o audă pe Andra cântând și după Vocea României.

Tudor a comentat:

"Irina a făcut o alegere bună. Strategic, cred că a jucat bine. Ți-a ieșit foarte bine, felicitări!"

Pe scenă a urmat duetul Denis și Teodor Debu. Cei doi au cântat "Valuri Mari".

"E o piesa atât de frumoasă! Fiecare cuvânt din piesa asta e o capodoperă! Mă bucur foarte mult de chimia dintre voi doi. Felicitări!", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a observat o conexiune frumoasă între Debu și Denis.

Denis a vorbit despre modul în care Teodor Debu a reușit de fiecare dată să transmită emoție prin interpretările sale. Antrenorul nu a uitat să îi mulțumească încă o dată că face parte din echipa lui.

Iulian Nunucă a avut-o ca invitată pe soprana Irina Baianț. Cei doi au interpretat partitura "Hallelujah".

Irina Rimes și Andra Botez au adus pe scena de la Vocea României atmosfera de Crăciun. Cele două au cântat "Have Yourself a Merry Little Christmas".

"V-ați auzit extraordinar de frumos! Vă susțineți frumos una pe cealaltă. Bravo, fetelor! Ați făcut o echipă minunată!", a spus Theo Rose.

Denis a mărturisit:

"A fost un moment magic! Felicitări, Andra! Felicitări, Irina! Ascultând piesa, m-am umplut de melancolie".

Raluka a fost invitata specială a echipei Smiley & Theo Rose. Artista a interpretat împreună cu Winael piesa "How Am I Supposed to Live Without You".

Tudor Chirilă și Iulian Nunucă au încheiat finala de la Vocea României 2022 cu o interpretare ce l-a scos pe Tudor din zona de confort. Cei doi au cântat "Inel, inel de aur".

"Sunt șocat, foarte plăcut surprins! Un moment foarte bun. Prima oară când se cântă treaba asta la Vocea României și mă bucur că Tudor Chirilă a deschis Cutia Pandorei", a spus Smiley.

Theo Rose este de părere că vocea lui Iulian vine de undeva de sus și i-a transmis:

"Ai datorita să întorci mult bine pentru ce ți-a dat Dumnezeu!"

Tudor i-a mulțumit lui Iulian pentru ocazia de a interpreta o asemenea partitură într-un mediu "organizat".

Citește în continuare

Trending