Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

NAVI a lansat albumul "Lacrimi de Unicorn" - TRACKLIST

Cântăreața NAVI a lansat "Lacrimi de Unicorn", al doilea material discografic din carieră. Albumul este disponibil pe toate platformele digitale de streaming și download. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

NAVI
NAVI │ FOTO: Andrei Grigore

EP-ul "Lacrimi de Unicorn" conține 6 piese compuse de NAVI și produse de Andrei Grigore, Marian Nica, Cezar Hăbeanu și Gabriel Băruța. NAVI a rămas fidelă zonei indie-pop, dar experimentează și cu elemente pop-rock și R'n'B pe acest EP, de altfel primul ei material în limba română.

Cele 6 cântece se numesc: "Nu-mi trimite piese", "Lista de Dorințe", "Medicament subtil", "Universuri paralele", "Fluturi în stomac" și "Pentru totdeauna", piesele însumând 21 de minute, despre care artistei îi place să spună că sunt "cele mai importante 21 de minute din viața mea de până acum. 6 piese. Intense. Trăite. Simțite. Atât de dorite."

Pentru această colecție de piese noi, NAVI a apelat la muzicieni talentați care și-au pus amprenta personală pe părțile cu instrumente live: Adi Tetrade (tobele pentru "Lista de dorințe"), Andrew Scott (a imprimat în Canada tobele pentru "Nu-mi trimite piese"), Cosmin Farcaș (pianul din "Pentru totdeauna") și Andrei Grigore (chitare electrice pentru toate piesele). Materialul a fost mixat și masterizat de către Marian Nica de la NMC Productions.

"Pentru mine, unicornii sunt ființele care-și urmează visele până-n pânzele albe și care găsesc frumosul în orice. Unicorni suntem cu toții când nu renunțăm la ceea ce lumea ne-a spus că nu merităm, că nu se poate. Unicorni suntem și când iubim dincolo de reguli și cuvinte, când trăim autentic, chiar dacă împotriva curentului și a așteptărilor societății. Și am ales să numesc EP-ul așa pentru că... și unicornii plâng câteodată, de prea multă intensitate, de suferință, dar și de fericire", a declarat NAVI.

Cântăreață și compozitoare, NAVI și-a făcut debutul solo în 2014, cu piesa "Picture Perfect". În 2017 apare albumul ei de debut, "Songbird", sub egida Electrecord, cu 14 piese compuse de Navi Grigore și Marian Nica. În postura de compozitor-textier s-a remarcat prin colaborările cu Morandi, Hotel FM (Eurovision 2011), Foișorul de Foc, RxA, Aurelian Temișan (Mamaia 2012), Roxana Nemeș, Elena Turcu și mulți alții. Din 2019, NAVI are propriul studio în București, Demisec Records, unde compune atât pentru proiectele ei, cât și pentru alți artiști.

Trending