Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Maneskin lansează piesă "La Fine", anunţă o colaborare cu chitaristul Tom Morello

Maneskin îşi continuă goana spre lansarea noului album, "Rush", odată cu lansarea single-ului "La Fine". Sună a punk rock şi soseşte alături de un tracklist şi o promisiune de colaborare cu chitaristul Tom Morello.

Publicat

pe

Coperta album Maneskin Rush
Coperta album Maneskin Rush │ FOTO: Maneskin

"La Fine" este o piesă clasică punk-rock, care aminteşte de coloanele sonore ale jocurilor FIFA din anii '90 sau de la început de ani 2000. E mixata zgomotos, are personalitate, dar parcă e mai puţin încărcată de sens faţă de romanticele creaţii de la începutul carierei Maneskin. Avem şi o secţiune în care basul iese în evidenţă, ceva ce nu prea mai auzim în rock-ul comercial de azi.

Versurile piesei sunt un manifest de când lumea "chiar şi cel mai frumos trandafir are spini/ poate uneori e mai bine să pleci". Avem deja şi informaţii despre viitorul single al italienilor, care se numeşte "Gossip" şi va fi lansat pe 13 ianuarie. Ce îl face special? Poate faptul că îl vom auzi pe chitaristul Tom Morello apărând pe acest track.

Maneskin s-a afirmat în 2017, atunci când a ocupat locul 2 la X Factor Italia. Ulterior avea să lanseze două albume, "Il Balo Della Vita" în 2018 şi "Teatro d'Ira Vol I" în 2021. Tot în 2021 a avut loc "erupţia" în popularitate internaţională, atunci când Maneskin a câştigat atât SanRemo 2021, cât şi Eurovision, cucerind lumea cu piesa "Zitti e Buoni".

Au urmat colaborări cu Iggy Pop, o piesă pentru noul film "Elvis", concerte la Saturday Night Live, la emisiunea lui Jimmy Fallon, dar pe scenă Eurovision 2022. Cei 4 muzicieni au devenit muza celei mai nou campanii Gucci şi au cucerit Spotify la final de an 2021.

Noul album, "Rush" va fi lansat pe 20 ianuarie 2023. Iata tracklist-ul complet al albumului:

  1. "Own My Mind"
  2. "Gossip" feat. Tom Morello
  3. "Time Zone"
  4. "Bla Bla Bla"
  5. "Baby Said"
  6. "Gasoline"
  7. "Feel"
  8. "Don’t Wanna Sleep"
  9. "Kool Kids"
  10. "If Not for You"
  11. "Read Your Diary"
  12. "Mark Chapman"
  13. "LA Fine"
  14. "Il Dono Della Vita"
  15. "MAMMAMIA"
  16. "Supermodel"
  17. "The Loneliest"

Maneskin a înregistrat 50 de piese pentru LP, alături de producătorul Max Martin în Los Angeles. Au fost alese cele mai bune 17.

Comentează

Trending